Fitness recept: mexikói taco tofuval és zöldségekkel

Fitness recept: mexikói taco tofuval és zöldségekkel

Nem kell mindig tortillát használni a wrap, burrito vagy quesadilla elkészítéséhez. Mi lenne, ha más finomságoknak is adnál egy esélyt? A mexikói taco-val biztosan nem nyúlsz mellé. A tofu és zöldségkeverékünket használtuk a töltelékhez. Épp ezért fogyaszthatják ezt a töltött tortillát vegetáriánusok is. És természetesen nem hiányozhatnak a finom ZERO szószok sem, amelyek segítenek a tökéletes ízélmény megteremtésében, csak épp felesleges extra kalóriák hozzáadása nélkül.

Hozzávalók:

Mexikói taco tofuval és zöldségekkel - hozzávalók

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

A salátát tépkedd nagyobb darabokra. A cseresznyeparadicsomot, a paprikát, a hagymát és az uborkát vágd fel apróra, és keverd össze az egészet a kukoricával. Ezután készítsd el a tofut, kockázd fel és ízesítsd sóval, borssal és füstölt paprikával. Egy olajspray-vel bepermetezett és felmelegített serpenyőben süssük a tofut körülbelül 3-5 percig. Egy másik serpenyőben vagy mikrohullámú sütőben melegítsd fel a tortillákat, és töltsd meg őket a zöldségekkel és a sült tofuval. Tehetsz a tetejére édes chili vagy mézes – mustáros szószt ízlés szerint. A végén csepegtethetsz lime-ot a tetejére.

Mexikói taco tofuval és zöldségekkel
Tápértékek

1 adagban (összesen 6 adag)

Energiatartalom201 kcal
Fehérje8 g
Szénhidrát28 g
Zsír5,5 g
Rost4 g

A wrapek, burritók és egyéb tortilla finomságok rajongói imádni fogják ezt a taco receptet. Piknik fogásként például remekül megfelel. 

Nyugodtan oszd meg velünk alkotásaid a közösségi médiában és taggeld: #gymbeamhu.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük