Fitness recept: Krémes, sült paradicsomos-fetás tészta

Fitness recept: Krémes, sült paradicsomos-fetás tészta

Azt gondoltad, hogy egy húsmentes étel nem tartalmazhat elegendő fehérjét? A mai receptünk akkor biztosan meggyőz majd az ellenkezőjéről. Magas fehérjetartalmú, hüvelyesekből készült tésztát használtunk. Kiváló tápanyagprofilja mellett meglep majd, hogy mennyire finom az íze. Tökéletesen illik a sajthoz és a paradicsomhoz. Ha húsmentes receptet keresel, akkor ez a mai receptünk nagyszerű választás a számodra.

Hozzávalók:

Fitness recept: Krémes, sült paradicsomos-fetás tészta

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítése:

Egy tepsibe tedd bele a fetasajtot és félbe vágott paradicsomokat és önts rá olívaolajat.

Krémes, sült paradicsomos-fetás tészta - elkészítése

Süsd meg a hozzávalókat 180 fokos, előmelegített sütőben 30 percig. Eközben főzd meg a fehérjés tésztát sós vízben a csomagoláson található instrukciók szerint. Amint készen van a tészta, öblítsd le hideg vízben, de tegyél félre körülbelül 1-2 bögrényi tésztavizet. Törd össze a sült fetát és a paradicsomot egy villával és add hozzá az apróra vágott fokhagymát, a bazsalikomot, a főtt tésztát, az őrölt fekete borsot és ha szükséges, a tésztavizet is. Végül keverj össze mindent és tálalhatsz is. Ez a fogás frissen és melegen a legfinomabb.

Krémes, sült paradicsomos-fetás tészta
Tápérték1 adag (összesen 2 adag)
Energia576 kcal
Fehérje40 g
Szénhidrát56 g
Zsír20 g
Rost6 g

Ez a húsmentes, fehérjés tésztából készült étel krémes szósszal minden vegetáriánust örömmel tölt majd el, ugyanakkor a húsokat tartalmazó étrendet is feldobja.

Bátran oszd meg a közösségi média oldalain, amit készítettél és jelöld be a #gymbeamhu hashtaget.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük