Fitness recept: Krémes mogyoróvajas-banános smoothie

Fitness recept: Krémes mogyoróvajas-banános smoothie

Ha sietsz, és semmi időd sincs, a legjobb választás egy előre elkészített, gyors reggeli vagy tízórai. Ilyen helyzetekben egy smoothie-val nem hibázhatsz. Csak dobd be a kedvenc hozzávalóidat a turmixgépbe, és már készülhet is a tökéletesen krémes finomság. Még ha jobban is szereted a csak gyümölcsökből és zöldségekből készült smoothie-t, ma egy tápanyagokban még gazdagabb változattal készültünk, ami fehérjét és mogyoróvajat is tartalmaz, így megbízhatóan laktat, és az íze is nagyszerű.

Hozzávalók:

Krémes mogyoróvajas-banános smoothie – hozzávalók

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Tedd a tejet, a fehérjeport, a mogyoróvajat, a Flavor Dropst, a ZERO csokiszirupot és a banánt egy turmixgépbe. Tegyél félre néhány szelet banánt a smoothie díszítésére.

Krémes mogyoróvajas-banános smoothie – elkészítés

Turmixold össze a hozzávalókat, hogy sima és krémes smoothie-t kapj.

Készíts elő egy poharat, a ZERO csokiszirupot pedig tedd a hűtőbe pár percre, hogy kicsit megdermedjen, és sűrűbb állaga legyen. Ezután vedd ki, és díszítésként kend ki vele a pohár belsejét. Végül öntsd az elkészült smoothie-t a pohárba, a tetejére tegyél néhány banánszeletet, és már tálalhatod is.

Tipp: a smoothie-k számtalan módon elkészíthetők plusz hozzávalókkal vagy a hozzávalók cseréjével. Ez a smoothie például akkor is nagyszerű, ha krémtúrót és extra dióvajat adsz hozzá.

Krémes mogyoróvajas-banános smoothie

Tápérték

1 teljes adag

Energia274 kcal
Fehérje34 g
Szénhidrát20 g
Zsír6 g
Rost2 g

Ha szereted a smoothie-t, próbáld ki ezt a mogyoróvajas-banános változatot is. A benne található fehérjének köszönhetően megbízhatóan laktat, és garantáltan imádni fogod.

Oszd meg az elkészült smoothie-t a közösségi médiában a #gymbeamhu hashtaggel.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük