Fitness recept: fehérjés pizzás csigák sonkával és kukoricával

Fitness recept: fehérjés pizzás csigák sonkával és kukoricával

Egy gyors sós nasi receptet keresel a péntek esti filmezéshez vagy egy váratlan látogatás miatt? Akkor a legjobb helyen jársz. Ma szeretnénk megosztani a fehérjés pizzatésztánkból készült, pár perc alatt elkészíthető sonkás-kukoricás pizzacsigák receptjét! Kivételes ízűek, könnyen elkészíthetőek és alacsony zsírtartalmúak! Készítsük el gyorsan együtt!

Hozzávalók:

Hozzávalók a pizzás csigákhoz

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Keverjünk össze 150 g protein pizza port 200 ml vízzel. Készítsünk tésztát és hagyjuk pihenni egy ideig. Béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral és fújjuk be olajjal. Öntsük a tésztát a tepsire és egy kanállal formázzuk téglalap alakúra. Süssük a pizzatésztát 250 ˚C-on 8 percig. Sütés után hagyjuk a pizzát egy kicsit kihűlni, kenjük meg paradicsompürével, tegyünk rá sonkát, kukoricát, és tekerjük fel. Vágjuk 8 darabra és süssük a csigákat további 2-4 percig. Végül szórjuk meg sajttal és tálaljuk. Nyami!

Fitness recept: fehérjés pizzás csigák sonkával és kukoricával
Tápértékek1 darab (összesen 8 darab)
Kalória114
Fehérjék12 g
Szénhidrát12 g
Zsír1,8 g
Rost0,7 g

Reméljük, hogy ez az egyszerű, mégis egészséges sonkás-kukoricás pizzacsiga recept téged is megihletett. Segíts családodnak és barátaidnak is egészségesen étkezni, és küldd el nekik a receptet.

Bátran oszd meg alkotásaidat a közösségi hálózatokon a #gymbeamhu hashtag használatával.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük