Fitness recept: Édes bundás kenyér tortillából

Fitness recept: Édes bundás kenyér tortillából

Új édes reggeli recepteket kipróbálni mindig jó móka. Ez a recept pedig igazán különleges. Az eperdzsem és a mogyoróvaj kombinációja egy finom tortillában teljesen lenyűgöző. Ha pedig karamellszirupot csorgatsz rá, abszolút tökéletes lesz. Szinte garantáljuk, hogy semmi mást nem fogsz reggelire kívánni.

Hozzávalók a tésztához:

Hozzávalók a töltelékhez:

Hozzávalók a feltéthez:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés menete:

Egy tálban keverjük össze a Mug Cake Mixet, a tojást és a tejet, amíg sima nem lesz. Ezután vágjuk háromszögekre a tortillákat (szeleteljük ketté mindegyik tortillát, majd még egyszer felezzük el őket). Az egyik szeletet kenjük meg a Jammy Spreaddel, mogyoróvajjal, és enyhén szórjuk meg fagyasztva szárított málnával.

Édes bundás kenyér tortillából - Elkészítés menete

Ragasszunk össze egy mogyoróvajas és lekváros darabot egy üres darabbal, hogy „szendvicset” alkossanak. Mártsuk a szendvicset az előkészített tésztába, ügyelve arra, hogy mindkét oldalát bevonjuk. Ezután fogjunk egy serpenyőt, fújjuk be némi főzőspray-vel, melegítsük fel, és süssük meg az elkészített tortilla-szendvics mindkét oldalát. Ismételjük meg a folyamatot a többi résszel. A végén 4 szendvicset kell kapnunk. Ezután hajtsuk félbe a szendvicseket egy tányéron, hogy kisebbek legyenek. Ez a recept két adagra elég. Úgy a legjobb az ízük, ha karamelles Zero szirupot csorgatunk rá.

Édes bundás kenyér tortillából
Tápértékek1 adag (összesen 2 adag)
Energia425 kcal
Fehérje21 g
Szénhidrát58 g
Zsír11 g
Rost5 g

Ez a reggeli valóban fényűző. A lehető legkellemesebbé teszi a hétvégi (vagy bármilyen) reggeleidet.

Nyugodtan oszd meg az elkészült alkotásodat a közösségi médiában a #gymbeamhu hashtaggel.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük