Fitness Recept: Csokis-Krémtúrós Palacsinta Torta

Fitness Recept: Csokis-Krémtúrós Palacsinta Torta

A palacsintát kicsik és nagyok egyaránt szeretik. Épp ezért a következő szintre emeltük ezt a finomságot, és készítettünk egy csokis-krémtúrós palacsinta torta receptet,  amely minden édesszájút vagy szülinapost boldoggá fog tenni. Azt mondják, hogy a szépség az egyszerűségben rejlik, és ez a jó adag fehérjét tartalmazó recept erre tökéletes példa! Gyere és próbáld ki!

Hozzávalók:

Palacsinta torta hozzávalói

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés menete:

Először palacsintát kell elkészíteni. Keverd össze a liszteket a cukorral, fehérjével és a tojásokkal, majd adj hozzá annyi tejet, hogy folyós és sima palacsintatésztát kapj. Süssed a palacsinták mindkét oldalát kb. 1 percig egy olívaolajjal kikent serpenyőben. Ezután a következőképpen készítsd el a tölteléket: olvaszd fel a csokoládét gőzfürdőben vagy mikrohullámú. Óvatosan keverj bele 3 – 4 evőkanál túrót. Ezzel csomósodás nélkül tudjuk lehűteni a csokoládét. Ezután keverd a csokoládéba a maradék túrót, és édesítsd a krémet ízlés szerint mézzel. Kend meg vékonyan krémmel a kihűlt palacsintákat, és rétegezd őket egymásra. Rakhatsz a réteg közé összetört liofilizált málnát is. Hagyd dermedni a palacsinta tortát legalább egy órán át a hűtőben. Tálalás előtt díszítsd olvasztott csokoládéval vagy kalóriamentes csokoládé sziruppal és liofilizált málnával. Most pedig itt az ideje, hogy élvezzed a finom ízét!

Fitness Recept: Csokis-Krémtúrós Palacsinta Torta
Tápérték1 adag (12 adag összesen)
Kalória228
Fehérje13 g
Szénhidrát34 g
Zsír5

Reméljük, hogy ugyanolyan finomnak fogod találni ennek a csodás csokis-krémtúrós palacsinta tortának a receptjét, mint mi! Kár lenne azonban ezt a fenomenális desszertet csak magadnak megtartani. Úgyhogy ne felejtsd el megosztani a receptet barátaiddal és családoddal.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük