Fitness recept: banános zabos palacsinta

Fitness recept: banános zabos palacsinta

Reggel reggeli nélkül nem is létezik, és ismerjük be, hogy a választásunk gyakran valamilyen édes megoldásra esik. A reggeli kávé és tea egyszerűen kéz a kézben jár valamilyen édes ínyencséggel. De azért, hogy ne tétlenkedjünk, folyamatosan újabb édes reggeli receptekkel állunk elő, amelyek amellett, hogy nagyon finomak, laktatók is és egészséges tápanyagokkal látják el szervezetünket. Ezúttal a banános zabpalacsintát kóstoltuk meg, és higgyétek el, ezt nektek is mindenképpen ki kell próbálnotok!

Hozzávalók:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Tegyük az összes hozzávalót turmixgépbe, és keverjük össze, amíg egy egyenletesen sima keveréket nem kapunk. Készítsünk elő egy serpenyőt, és permetezzük be az olaj spray-vel. Egy kanál segítségével készítsünk palacsintát a serpenyőben, és süssük mindkét oldalát aranysárgára. A kész palacsintát díszítsük gyümölcsökkel, dióval, juharsziruppal vagy bármelyik kedvenc kalóriamentes sziruppal, majd tálaljuk!

Fitness recept: Banános zabos palacsinta
Tápértékek1 adagban (összesen 3 adag)
Energiatartalom259
Fehérje11 g
Szénhidrát38 g
Rost4 g
Zsír6,6 g

Szerintünk a banános zabos palacsinta receptje kellemes meglepetést okozott neked is, és ez lesz az egyik kedvenc reggeli ételed. Adj ihletet rokonaidnak is, és oszd meg velük a receptet.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük