Fitness recept: savanyú káposztás galuska

Fitness recept: savanyú káposztás galuska

A savanyú káposzta probiotikumokkal, C-vitaminnal és rosttal teli gazdag táplálkozási profiljának köszönhetően kiváló hozzávaló a főzéshez, és nem szabad megfeledkeznünk kivételes ízéről sem! Elkészítettünk egy gyors vitaminbomba receptet készítettünk, amelyet könnyedén elkészíthetsz: tönkölybúzalisztből készült galuska savanyú káposztával. Gyere, főzz velünk!

Hozzávalók a galuskához: 

Egyéb összetevők:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítése:

Először pirítsuk üvegesre a finomra vágott hagymát egy kis olívaolajon, amíg áttetsző nem lesz. Aduk hozzá a savanyú káposztát (ha túl savanyú, előbb mossuk le folyó víz alatt), tegyünk rá egy kis vizet, hogy elfedje, és hagyjuk párolódni, amíg meg nem lágyul, körülbelül 20 percig. Addig is, hozzáfoghatunk a galuskák készítéséhez. Keverjük össze a lisztet , sót, tojást és a vizet. Ha a tészta túl sűrű, hígítsuk vízzel, ha lágy, adjunk hozzá több lisztet. Önts egy keveset a tésztából sós forrásban lévő vízbe. Amikor a tetején lebeg, vegyük ki a gombócokat, és keverjük össze a savanyú káposztával. Sült bacon szalonnával vagy minőségi sonkával tálaljuk a galuskákat. Jó étvágyat hozzá!

Fitness recept: Galuska savanyú káposztával
Tápértékek1 adagban (3 adag összesen)
Kalória438
Fehérje17 g
Szénhidrát70 g
Zsír10 g

Te is megkóstolnád a tönkölybúza gombócot savanyú káposztával? Ha tetszett a recept, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük