Fitness recept: Narancsos csokitorta

Fitness recept: Narancsos csokitorta

Mindenki imádja a csokit. És ha melléteszed a narancs frissítő ízét, az olyan csodás kombinációt alkot, ami elvarázsolja az ízlelőbimbókat. A krémet a puha piskóta és a tetejét díszítő narancsszeletek teszik tökéletessé, a torta így garantáltan nagyszerű látványt is nyújt. Ha bűntudat nélkül élvezhető, finom, mégis könnyen elkészíthető receptet keresel, most megtaláltad.

Hozzávalók a piskótához:

Hozzávalók a krémhez:

Hozzávalók a díszítéshez:

  • 1 narancs

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Válaszd szét a tojásokat, majd a sárgáját keverd habosra a cukorral, a vízzel és az olajjal. Ezután keverd bele a leszitált lisztet, a kakaóport, a sütőport és a finomra reszelt narancshéjat. Egy másik tálban egy csipet sóval verd fel a tojásfehérjét, amíg kemény hab nem lesz, majd óvatosan forgasd bele a sárgájával készült keveréket. Öntsd a tésztát sütőpapírral bélelt sütőformába, és süsd 20 percig 180 °C-n. A torta akkor van kész, ha a beleszúrt fogpiszkálót szárazon tudod kihúzni. Ha a piskóta elkészült, kend meg a Jammy Spreaddel, és hagyd kihűlni.

Narancsos csokitorta – elkészítés

Amíg a tortaalap hűl, készítsd el a krémet. Olvaszd meg a csokoládét a kókuszolajjal, és amikor már teljesen sima, add hozzá a krémsajtot. Alaposan keverd össze, és igény szerint ízesítsd a vaníliás Flavor Dropsszal. Egyenletesen oszlasd el a krémet a kihűlt piskótán, és tedd a tortát hűtőbe néhány órára. Tálalás előtt narancsszeletekkel díszítsd.

Narancsos csokitorta

Fedezd fel bestsellereinket:

Tápérték

1 adag (összesen 10 adag készíthető)

Energia150 kcal
Fehérje5 g
Szénhidrát10 g
Zsír10 g

A zamatos narancs és a csodás illatú csokoládé kombinációja egyszerűen fantasztikus. Biztosra veheted, hogy ízlelőbimbóid el lesznek varázsolva.

Oszd meg az elkészült tortát a közösségi médiában a #gymbeamhu hashtaggel.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük