Fitness recept: mogyoróvajjal töltött csokis kosárkák

Fitness recept: mogyoróvajjal töltött csokis kosárkák

Ha szereted a gyors, fitt és főleg az extrém finom desszerteket, olvass tovább! Hoztunk neked egy receptet fehérjés földimogyoróvajjal töltött csokoládés kosárkákra, amelyhez mindössze 3 összetevőre és szó szerint pár percre van szükség! Gyere, készítsd el velünk és élvezd a mennyei ízeket.

Hozzávalók:

  • 60 g étcsokoládé
  • 50 g Nuts & Whey földimogyoróvaj sós karamell ízesítésben
  • 1 teáskanál kókuszolaj

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Egy tányérra szétrakunk kis papírkosarakat (10 darabot). Egy kisebb tálban, mikrohullámú sütőben (kb. 1 perc alatt) felolvasztjuk az apróra vágott étcsokoládét a kókuszolajjal. Ezután a csokoládét alaposan összekeverjük, hogy ne maradjanak benne csomók.

Az olvasztott csokoládé felét beleöntjük a kosárkák aljába. Egy pillanatot várunk, hogy a csokoládé szilárduljon, majd mindegyik kosárkába adagolunk egy kiskanálnyi mogyoróvajat. A kosárkákba ezután még elosztjuk a maradék olvasztott csokoládét, és legalább egy órára hűtőszekrénybe helyezzük, hogy teljesen megszilárduljanak. Ezután már nincs is más hátra, mint megkóstolni!

Fitness recept: mogyoróvajjal töltött csokis kosárkák
TÁPÉRTÉKEKEGY 1 DARABBAN (ÖSSZESEN 10 DARAB)
Kalória61
Fehérje3 g
Szénhidrát5 g
Zsír4 g

Reméljük, egy ezt a csokoládés kosárka receptet te is kipróbálod, s neked is kielégíti az édesség iránti vágyadat, akárcsak nekünk. Ha tetszik a recept, ne tartsd magadban, inkább oszd meg ismerőseiddel is.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük