Fitness recept: Húsvéti keksz

Fitness recept: Húsvéti keksz

A karácsony talán inkább az ünnepi finomságok bőségéről ismert, a húsvét a finomságokkal érdemelte ki népszerűségét. Imádni fogod, amint beleharapsz. A ropogós keksz és a krémes mogyorókrém kombinációja egyszerűen isteni.

Hozzávalók:

Hozzávalók a tálaláshoz:

Húsvéti keksz - Hozzávalók

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Keverjük össze a liszteket a cukrot és a sót. Adjuk hozzá a tojást, a mézet, és a puha vajdarabkákat, majd gyúrjuk, amíg összeáll a tészta. Pihentessük hűtőben legalább egy órát.

Ezután készítsünk elő egy sütőpapírt, szórjuk meg liszttel, nyújtsuk ki a tésztát körülbelül 3 mm vastagságúra és szaggassunk bármilyen húsvéti formát a kekszhez. Ne felejtsük, hogy a kekszek felén ki kell majd szaggatni a közepét, hogy legyen helye a mogyorókrémnek.

Húsvéti keksz - Elkészítés

Helyezzük a sütiket egy sütőpapírral bélelt tepsire, és 180 °C-ra előmelegített sütőben süssük kb. 12-15 percig.

Miután kihűlt, tegyünk mogyorókrémet minden keksz alsó részére, majd tegyük a tetejére azokat, amiknek már eltávolítottuk a közepét. Amikor minden kész, szitáluk meg porcukorral.

Fedezd fel bestsellereinket:

Tápértékek

1 darab (összesen 40 darab)

Energiatartalom65 kcal
Fehérje1,5 g
Szénhidrát7,5 g
Zsír3 g
Rost1 g

A húsvét egyszerűen nem lenne teljes édes finomságok nélkül, és ez a keksz tökéletes kiegészítő bármely ünnepi terítékhez.

Nyugodtan oszd meg velünk alkotásaid a közösségi médiában és taggeld: #gymbeamhu.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük