Fitness recept: a közkedvelt keksz csodás íze által inspirált Oreo torta

Fitness recept: a közkedvelt keksz csodás íze által inspirált Oreo torta

Ha szeretnéd meglepni egy édesszájú ismerősöd, aki törődik a tápértékekkel is, akkor ez a recept neked való! Az édesség az egészséges hozzávalók és a híres Oreo keksz finom ízének elegye. A puha, krémes íz egy csapásra meghódítja a szíved, és nem bírod majd abbahagyni. Gyere és próbáld ki te is ezt a tökéletes desszertet!

Az alap hozzávalói:

Hozzávalók az első krémhez:

Hozzávalók a második krémhez:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Keverd össze a datolyát vagy a datolyapasztát az összetört keksszel, zabbal, vízzel és a Flavour Powderrel, majd keverd össze egy homogén masszává. Ezután öntsd bele a tepsibe, kendd el a keveréket és erősen nyomd oda a tepsi aljához és széléhez. A kókusztej sűrű részét keverd össze a fehérjével, így megkapod a második réteget. Öntsd rá a kekszalapra. Tedd a tortát a hűtőbe egy órára, hogy mindkét réteg megszilárduljon. Majd készítsd el a harmadik réteget. Olvaszd fel a csokoládét a kókusztejjel és a kókuszolajjal, és mindehhez hozzáadhatsz egy kevés Flavour Powdert is. Öntsd rá a keveréket a tortára, díszítsd egész és összetört keksszel, és hagyd, hogy a hűtőben megszilárduljon. Majd vágd fel, tálald, és élvezd a csodás ízeket!

Fitness recept: a legendás keksz csodás íze által inspirált Oreo torta
Tápértékek1 adag (összesen 12 adag)
Kalória524
Fehérjék16 g
Szénhidrát58 g
Zsír25 g

Szerintünk imádni fogod ezt a fehérjével teli Oreo tortát. Ha felkeltette az érdeklődésedet a recept, akkor ne felejtsd el megosztani a családoddal és a barátaiddal.

Bátran oszd meg az általad készített süteményt a közösségi média oldalakon és jelöld a #gymbeamcom-al.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük