Fitness recept: Zebra sajttorta

Fitness recept: Zebra sajttorta

Ez a desszert gyorsan az egyik kedvencünkké vált. Imádjuk, hogy egyszerű elkészíteni, fehérjedús összetevőket tartalmaz és nagyszerű az íze. A kinézete pedig csak hab a tortán. Nem nehéz ezt a csíkos állagot elővarázsolni, és a mi útmutatónkkal bárki meg tudja csinálni. Meglátod, hogy ezzel a finomsággal elvarázsolod az ízlelőbimbóidat és a barátaid édesség utáni vágyát is kielégíted.

Hozzávalók:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés menete:

A banánt, a tojást, a juharszirupot és a rögös túrót botmixerrel turmixoljuk össze. Ezután adjuk hozzá a lágy túrót, a pudingport, a tejet (50 ml) és ízlés szerint a vaníliás édesítő cseppet. Turmixoljuk össze ismét alaposan. Osszuk ezt a túrós keveréket két részre. Keverjük az egyik felébe a kakaót, és adjuk hozzá a maradék 20 ml tejet. Mindkét résznek ekkor körülbelül egyforma állagúnak kell lennie.

Ezután vegyünk egy tortaformát (a miénk 20 cm átmérőjű volt), és béleljük ki sütőpapírral. Töltsük meg felváltva fehér és barna túrókeverékkel. Mindig a közepébe öntsük, hogy zebrahatást érjünk el. Folytassuk így, amíg fel nem használjuk mindkét túrókeveréket.

Zebra sajttorta - elkészítés menete

Melegítsük elő a sütőt 170°C-ra, és süssük 45 percig. Ezután hagyjuk kihűlni a desszertet, majd vágjunk belőle egy nagy szeletet, és élvezzük az ízét.

Zebra sajttorta

Fedezd fel bestsellereinket:

Tápérték táblázat

1 adag (összesen 10 adag esetén)

Energia114 kcal
Fehérje12 g
Szénhidrát12 g
Zsír2 g

Ha szereted a fehérjedús desszerteket, amelyek fogyókúrázáshoz is nagyszerűek, akkor ez a sajttorta tökéletes választás.

Nyugodtan oszd meg velünk az elkészült alkotásodat a közösségi médiában a #gymbeamhu hashtaggel.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük