Alexandra Bring: Hogyan lett a fitness modellből sikeres blogger anyuka?

Alexandra Bring: Hogyan lett a fitness modellből sikeres blogger anyuka?

Jelenleg a csatornái a közösségi hálón lifestyle tartalommal vannak tele. De ez nem mindig volt így. Tudtátok, hogy Alexandra Bring a sikeres fitness modellek közé tartozott?

Ez a szépség 1990. március 26-án született Svédországban. A köztudatba csak 2012-ben került, méghozzá az átváltozásával kapcsolatban. Egy évvel azelőtt döntött úgy, hogy változtat az életén. A karcsú party girlből, amely a hétvégéit rendszeresen nassolással és alkohol fogyasztásával töltötte, lassan egy izmos fitness lány vált, akinek a fő szenvedélye az egészséges étrend és az erősítő edzés volt. Ez a változás persze nem egyik napról a másikra következett be, hanem egy következetes munka keretein belül, amely nem volt mindig egyszerű és mindezt maga Alexandra is megerősítette.

„Ebben a világban, ahol gyönyörű profilokat nézegethetünk a közösségi hálókon, fontos tudni, hogy minden tökéletes fényképnek megvan a maga története.” Sok évbe telt, mire megszereztem az önbecsülésemet. De még mindig vannak olyan napok, amikor kételkedni kezdek magamban és stresszelni kezdek, hogy amit csinálok, az még nem elég,” mesélte Bring a fitness útja során.

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Étrend és edzés Alexandra Bring módjára

A követők növekvő számával új vállalkozási lehetőségek nyíltak meg Alexandra számára, ma pedig már például saját ruházati kollekcióval büszkélkedhet, amely a Bring Sportswear nevet viseli. Elsősorban sportruházati cikkeket tartalmaz.

És hogyan is nézett ki Bring edzésterve? Amikor sportkarrierje csúcsán volt, akkor hetente 5-ször kereste fel az edzőtermet, ahol a felsőtest és az alsótest edzését váltogatta. Saját testsúllyal végzett komplex gyakorlatokkal kezdte és izolált gyakorlatokkal fejezte be az edzőgépeken. Kardiót csak ritkán végzett, nem igazán volt a rajongója. Ami az étrendet illeti, Alexandrának nem volt egy pontosan meghatározott étrendje. Elsősorban az IIFYM alapelveit követte, miközben a 80/20 szabályt is betartotta, amely szerint az étrendje 20 %-át kevésbé jó, cukorban és zsírban gazdag, iparilag feldolgozott élelmiszerek alkották. Az étrendje fennmaradó része pedig kiegyensúlyozott, friss és minimális mértékben feldolgozott élelmiszerekből állt.

Két kislány megszületése és a tartalom változása

Ahogy telt az idő, a mindennapi életéről szóló tartalom is változott. 2018-ban született meg az első kislánya, aki a Lou nevet kapta, majd 2020-ban a második lánya, aki a Tula nevet viseli. Nem meglepő, ez a két kis hölgy 100 % mértékben lefoglalják őt, ezzel pedig a tartalom is változott. Az edzőteremben készült képeket a gyerekekről és egy teljesállású anya hétköznapi élményeiről készült fényképek váltották fel. De ez a tartalom is tetszik a rajongóinak, hiszen 2021 májusában körülbelül 572 ezer ember követte az Instagram profilját. Ha szeretnétek többet megtudni Alexandra Bring életéről, akkor ne hagyjátok ki a blogját és a youtube csatornáját sem, ahol vlogokat tesz közzé. Ezek azonban svéd nyelven készülnek, amely sokak számára akadályt jelenthet.

Hallottatok már erről a szépségről? És ha igen, akkor inkább a fitness tartalom rajongói vagytok, vagy inkább az anyuka életéből származó bejegyzéseket nézegetitek szívesebben? Osszátok meg velünk kommentben a véleményeteket, és ha tetszett ez a cikk, akkor ne felejtsétek el megosztani a barátaitokkal.

Források:

[1] Alexandra Bring: The Swedish Fitness Sensation – https://bodyhealthmag.com/alexandra-bring-the-swedish-fitness-sensation/

[2] Švédská fitness královna Alexandra Bring může být inspirací pro mnoho žen – https://refresher.cz/77209-Svedska-fitness-kralovna-Alexandra-Bring-muze-byt-inspiraci-pro-mnoho-zen

[3] Alexandra Bring – https://buzzlearn.com/alexandra-bring/

[4] Alexandra Bring Net worth, Age, Bio, Height, Wiki, Facts – https://trendcelebsfacts.com/alexandra-bring/#fact

[5] ALEXANDRA BRING NET WORTH – https://www.idolnetworth.com/alexandra-bring-net-worth-124856

[6] Personal blog – http://alexandrabring.se/

[7] Alexandra Bring – https://www.greatestphysiques.com/female-physiques/alexandra-bring/

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük