Fitness Recept: Mogyoróvajas, csokis nápolyi, fitness verzióban

Fitness Recept: Mogyoróvajas, csokis nápolyi, fitness verzióban

Ki ne szeretné a csokis kekszet? Elkészítettük számodra ezt a finomságot fitnesz verzióban, hogy ízét a sportolók is élvezhessék. A mi mini kekszeink az eredetihez hasonlóan ízletesek, de kevesebb kalóriát és több proteint tartalmaznak. Továbbá elkészítéséhez csupán 4 hozzávaló szükséges. Próbáld ki te is! De vigyázz, édes függőséget okoz.

Hozzávalók: 

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés: 

A két lapot megkenjük mogyoróvajjal, hozzávetőlegesen 50g mogyoróvajat használunk egy lapra. A csokoládét 10g mogyoróvajjal felolvasztjuk forró gőzpára felett. A mogyorót liszt állagúra daráljuk és hozzákeverjük a szétolvasztott csokoládéhoz. Az elkészített csokikeveréket rákenjük a harmadik lapra. Ezt követően minden lapot egymásra helyezünk, először a mogyoróvajasat, majd a csokoládésat és végén ismét rá a mogyoróvajasat. A telejére ráhelyezzük a negyedik tortalapot, melyet nem öntünk le semmivel.

A kekszet alaposan lenyomjuk súllyal, használhatunk például nehéz könyveket, és behelyezzük őket a dermedni a hűtőbe. Pár óra elteltével kivesszük őket a hűtőből és 22 szeletre vágjuk. A széleit kenjük be kis mennyiségű kókuszolajjal felolvasztott csokoládéval majd ismét dermedni hagyjuk a hűtőben. Jó étvágyat!

Fitness Recept: Mogyoróvajas, csokis nápolyi, fitness verzióban
tápértékeEgy szelet
Kalória85
Fehérje3 g
Szénhidrát6 g
Zsír6 g

Tetszik a fitnesz nápolyi receptünk? Kipróbálod? Írd meg nekünk, hol és mikor eszel leginkább ilyet. Amennyiben tetszett a recept, támogasd azt egy megosztással. További fitnesz receptjeinket itt találod.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük