Fitness recept: Földimogyorós pálcikás jégkrém étcsokoládéval

Fitness recept: Földimogyorós pálcikás jégkrém étcsokoládéval

Készülj fel, hogy a földimogyoróvaj iránti szeretetedet új magasságokba emeled az ízletes házi készítésű pálcikás jégkrémünkkel. Krémes, ízekben gazdag és teljesen ellenállhatatlan. Ez a fagyasztott finomság a földimogyoróvaj ízletes ízét a bársonyos simasággal ötvözi. Akár saját magadat tervezed kényeztetni vele, akár egy finom desszertet szeretnél készíteni a barátaidnak és a családodnak, ez a pálcikás jégkrém minden alkalomra tökéletes lesz. Tehát ragadd meg a keverőtálat, vedd fel a kötényedet, és készítsük el ezt a remekművet!

Hozzávalók a pálcikás jégkrémhez:

Hozzávalók a feltéthez:

Földimogyorós pálcikás jégkrém étcsokoládéval - összetevők

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés menete:

Keverjük a földimogyoróvaj-port a vízzel simára és csomómentesre. Adjuk hozzá a görög joghurtot, ízlés szerint a Flavor Drops-t és alaposan keverjük össze az egészet. Ha azt szeretnénk, hogy az állaga krémesebb és habosabb legyen, használjunk turmixgépet.

Földimogyorós pálcikás jégkrém étcsokoládéval - elkészítés menete

Öntsük a keveréket pálcikás jégkrém formákba (kb. 4 darab jön ki), és fagyasszuk őket legalább 4 órán át. Tálalás előtt locsoljuk meg olvasztott étcsokoládéval és szórjuk meg apróra vágott földimogyoróval. Ezután nyugodtan élvezhetjük ezt a tökéletes nyári frissítőt.

Földimogyorós pálcikás jégkrém étcsokoládéval

Tápértékek

1 pálcikás jégkrém (összesen 4 darab)

Energia109 kcal
Fehérje9 g
Szénhidrát7 g
Zsír5 g

A házi készítésű pálcikás jégkrémek biztosan nem unalmasak. Előnyük, hogy bárki pontosan a saját ízlése szerint készítheti el őket. Ez a földimogyorós változat semmiképpen sem hiányozhat a fagyasztódból.

Nyugodtan oszd meg velünk az elkészült alkotásodat a közösségi médiában a #gymbeamhu hashtaggel.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük