Készülj fel, hogy a földimogyoróvaj iránti szeretetedet új magasságokba emeled az ízletes házi készítésű pálcikás jégkrémünkkel. Krémes, ízekben gazdag és teljesen ellenállhatatlan. Ez a fagyasztott finomság a földimogyoróvaj ízletes ízét a bársonyos simasággal ötvözi. Akár saját magadat tervezed kényeztetni vele, akár egy finom desszertet szeretnél készíteni a barátaidnak és a családodnak, ez a pálcikás jégkrém minden alkalomra tökéletes lesz. Tehát ragadd meg a keverőtálat, vedd fel a kötényedet, és készítsük el ezt a remekművet!
Hozzávalók a pálcikás jégkrémhez:
- 120 g zsírmentes görög joghurt
- 70 ml víz
- 40 g földimogyoróvaj-por
- vaníliás Flavor Drops ízlés szerint
Hozzávalók a feltéthez:
- 20 g étcsokoládé
- 10 g földimogyoró
Ezek a termékek érdekelhetnek:
Elkészítés menete:
Keverjük a földimogyoróvaj-port a vízzel simára és csomómentesre. Adjuk hozzá a görög joghurtot, ízlés szerint a Flavor Drops-t és alaposan keverjük össze az egészet. Ha azt szeretnénk, hogy az állaga krémesebb és habosabb legyen, használjunk turmixgépet.
Öntsük a keveréket pálcikás jégkrém formákba (kb. 4 darab jön ki), és fagyasszuk őket legalább 4 órán át. Tálalás előtt locsoljuk meg olvasztott étcsokoládéval és szórjuk meg apróra vágott földimogyoróval. Ezután nyugodtan élvezhetjük ezt a tökéletes nyári frissítőt.
Tápértékek | 1 pálcikás jégkrém (összesen 4 darab) |
---|---|
Energia | 109 kcal |
Fehérje | 9 g |
Szénhidrát | 7 g |
Zsír | 5 g |
A házi készítésű pálcikás jégkrémek biztosan nem unalmasak. Előnyük, hogy bárki pontosan a saját ízlése szerint készítheti el őket. Ez a földimogyorós változat semmiképpen sem hiányozhat a fagyasztódból.
Nyugodtan oszd meg velünk az elkészült alkotásodat a közösségi médiában a #gymbeamhu hashtaggel.
Komment hozzáadása