Fitness recept: csokis truffles mogyoróval, fehérjével gazdagítva

Fitness recept: csokis truffles mogyoróval, fehérjével gazdagítva

Te is imádod a dióféléket és az édes sütifalatokat? Készítettünk neked egy fitness desszert receptet, amely mindkét kívánságod egyszerre teljesíti. Ez nem más mint a csokoládés trüffelgolyó mogyoróval. Készítsük el együtt!

Hozzávalók a tésztához:

Hozzávalók

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Először mixerrel finom lisztté őröljük a mogyorót és a zabpelyhet. A lisztet beleszórjuk egy nagy tálba és hozzáadjuk a fehérjét, a fahéjat, majd mindezt alaposan összekeverjük. Eközben a datolyát leöntjük forró vízzel és hagyjuk puhulni legalább 10 percig. Miután megpuhult, leöntjük róla a vizet és a datolyát is pépesre mixeljük. Ezután a datolyát és a mogyoróvajat hozzáadjuk a liszt, fehérje és fahéj keverékéhez. Mindezt alaposan átkeverjük, míg nem keletkezik szilárdabb, mérsékelten ragadós massza. Ha a keverék túl sűrű lenne, hozzáöntünk egy kis vizet. A kész masszából kézzel apró golyókat formázunk, amelyeket kakaóporban vagy kókuszreszelékben meghempergetünk. Az elkészült trüffelgolyókat hűtőszekrényben tároljuk. Ezután már nincs más hátra, minthogy élvezd ezt az egyedülálló ízt!

Fitness recept: csokis truffles mogyoróval, fehérjével gazdagítva
Tápértékek1 trüffelben (összesen 14 trüffelgolyó)
Kalória76
Fehérje4 g
Szénhidrát6 g
Zsír4 g

Reméljük, hogy ez a gyors és édes csokoládés trüffelgolyó fitness recept neked is megtetszett és megosztod ismerőseiddel is.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük