12 dolog, amit tudni kell, mielőtt egy fitnesses lánnyal kezdetek randizni

12 dolog, amit tudni kell, mielőtt egy fitnesses lánnyal kezdetek randizni

Ketten könnyebb! Ismeritek ezt a mondást? Minden nő egy herceget képzel el maga mellett, míg a férfiak egy álomnőt, aki mindenhol megállja a helyét. Különösen egy tökéletes, kidolgozott testű nőt, akit minden barátjuk irigyelni fog. Uraim, tudjátok azonban, hogy milyen egy fitness hölggyel randizni? A sikerei mögött számos küzdelem és szabály rejtőzik, amelyekkel egyszerűen kénytelenek lesztek megbékélni. Nézzük meg együtt, hogy mi az a 12 dolog, amelyet tudnotok kell, mielőtt egyáltalán egy fitness hölgyre gondolnátok.

1. Ha nem szerettek edzőterembe járni, akkor valószínűleg nem fogjátok megérteni egymást

Elsősorban tudatosítanotok kell, hogy egy fitness hölgy és makacs sportoló számára a sport és a mozgás élvez prioritást. Ha nem szerettek edzeni vagy nem jártok edzőterembe, akkor megeshet, hogy nem lesz meg a közös hang és úgy fogjátok érezni magatokat, hogy ki vagytok zárva a világából.

2. Soha ne mondjátok, hogy túl izmos

Soha ne szóljatok bele, hogy hogyan néz ki. Ha professzionális fitness versenyző, akkor a versenyre készülve szigorú diétát fog tartani és keményen fog edzeni. A hasán látható kockák lesznek és egy gramm zsírt sem fogtok találni a testén. Egyszerűen ez a szenvedélye, és ha túl sokszor fogtok ebbe belekötni, akkor könnyen megeshet, hogy ki lesztek kosarazva. Ez az aranyat érő tanács azonban nemcsak a fitness hölgyek esetében érvényes, hanem minden nőnél. Ilyennek választottátok, amilyen, miért kéne bármit is megváltoztatnia magán?

Egy fitnesses lány edzésterve

 3. Szeret enni is, méghozzá nagyon

Az, hogy mindig fitt és az étrendjét egészséges ételek alkotják, még nem jelenti azt, hogy néha nem kényezteti magát valamilyen kalóriadús étellel vagy csalóétellel. Nem utasítja el a hamburgert, sem a hasábburgonyát vagy a pizzát. Ráadásul egy megerőltető edzés után valószínűleg még nagyobb az étvágya. Próbáljátok meg támogatni ebben és semmilyen körülmények között ne vessétek a szemére, hogy szeret enni. Inkább olvassátok el, hogy mit von maga után a csalás a fitness hölgy étrendjében a Csalóétkezés – Mi is az, hogy működik és hogyan „csalnak” a sportolók? című cikkünkben.

Fitness étrend, cheat meal

4. Soha nem osztozkodik az ételen

Ijesztő, hogy mekkora adagot szedett a barátnőtök a tányérjára és mindet meg is eszi? Ne feledjétek, hogy még ha egy hatalmas steak is van a tányérján egy nagy kupac zöldséggel, akkor sem kóstolhattok bele a porciójába. A legtöbb esetben a fitness hölgy nemcsak ételt lát a tányérján, hanem pontos kalóriaszámot is.Ugyanis részletesen kiszámolta, hogy miből mennyit kell ennie, ezért soha nem lophattok a tányérjáról.

5. Ne kérjétek, hogy mondjon le az edzésről

Korlátoz benneteket, hogy sok időt tölt az edzőteremben? Soha ne kérjétek tőle, hogy mondjon le arról, ami feltölti őt. Ha komolyan gondolja az edzést és választania kell köztetek és az edzés között, akkor egyet tippelhettek, hogy mit fog választani. Az edzés az élete és az összes szabadidejét annak szenteli. Ha pontos edzésterve van, akkor inkább ne szóljatok bele. Persze ez lehet azt fogja jelenteni, hogy kevesebb időt tudtok vele tölteni, mint amennyit szeretnétek.

6. Nem lesz probléma, hogy mit vegyetek neki ajándékba 

Néha nagyon nehéz lehetmegtalálni a megfelelő ajándékot a barátnőtöknek és órákon át is gondolkodhattok rajta. Egy fitness hölgy esetében azonban ilyen problémátok nem lesz, ugyanis a fitness kiegészítőkből széles a választék, amelyekkel garantáltan mosolyt csaltok az arcára. Ráadásul a minőségi kiegészítőkkel a fentebb említett problémát is megoldhatjátok. Ha otthoni edzéshez alkalmas segédeszközöket ajándékoztok neki, akkor kevesebb időt fog az edzőteremben tölteni.

Egyúttal az is igaz, hogy ha a barátnőtök szenvedélyes futó, sportoló vagy testépítő, akkor semmi sem okoz neki nagyobb örömet, mint a sportruházati cikkek. Egy fitness hölgy számára az edzéshez használható leggings, sportmelltartó és a trendi póló “must have” darab, amelyből sosincs elég! Ne vessétek ezt a szemére, inkább bővítsétek új darabokkal a ruhatárát, ő pedig biztosan imádni fog ezért benneteket.

Ezek a termékek érdekelhetnek:

7. Szívesen fényképezkedik és aktív a közösségi hálón

Az élete a fejlődésről szól. Mindig jobb, erősebb és magabiztosabb szeretne lenni. A sikereit pedig szívesen megörökíti egy fényképpel. Készüljetek fel ezért arra, hogy az edzőtermi látogatása után le kell őt fényképeznetek, ráadásul nem csak egy szögből. Az elölről, hátulról, oldalról készült fényképek és a szelfik valószínűleg napirenden lesznek, nektek pedig meg kell ezzel békélnetek. Az is tény, hogy a legjobb fényképeit minden fitness imádó a közösségi hálón is meg fogja osztani.

Szorítsátok össze a fogatok és nyeljétek le a féltékenységeteket. Ugyanis nagy valószínűséggel nem marad sokáig mellettetek, ha nem fog tetszeni, amit a közösségi hálón csinál. A fényképekkel nemcsak magát mutogatja, hanem ezzel a módszerrel motiválja magát és a követőit is.

Fitness és a szociális hálók

8. Mindig shaker van a kezében

A ti szerelmetek is mindig valamit kever? Fehérjét, aminosavakat, szénhidrátot… gondolom, már elvesztettétek a fonalat. Ne féljetek, neki tényleg minden táplálékkiegészítőre szüksége van. Például a fehérje felel azért, hogy edzés után gyorsabban regenerálódjon az igénybevett test, továbbá az alakot is formálja. Ha ehhez aminosavakat és vitaminokat is fogyaszt, akkor nagy valószínűséggel tele lesz energiával és noszogatni fog, hogy csináljatok valamit. Ha szeretnétek többet megtudni a nőknek való táplálékkiegészítőkről, akkor olvassátok el a Melyek a legjobb táplálékkiegészítők hölgyek számára? című cikkünket.

Táplálékkiegészítők nőknek

9. Nemcsak sportos típus

Igen, a sport az élete, imádja, de ez nem azt jelenti, hogy egyúttal nem egy igazi hölgy. A ruhatára alapját a leggingsek és a kényelmes teniszcipők alkotják, de magassarkút és rövid miniruhát is találtok benne. Hiszen nem fogja az edzőteremben rejtegetni a fitt alakját. Ezért biztosan örülni fog annak is, ha virággal lepitek meg, meghívjátok vacsorára vagy színházba, és hagyjátok, hogy kifejezze a nőiességét.

Mit kell tudni, mielőtt egy fitnesses lánnyal kezdetek randizni?

10. A hűtőszekrény tele lesz dobozolt ételekkel

Ahogy már említettük, egy igazi fitness hölgy szívesen és sokat eszik. Naponta akár 5 – 6 fogást is képes elfogyasztani, amelyek elkészítése sosem egyszerű. Azonban ahhoz, hogy ne töltse az egész napot a fazekak felett, van egy megoldása. Készüljetek fel rá, hogy a drága párotok több napra előre dobozokba készíti elő az ételt. A hűtőszekrényt kinyitva valószínűleg egy halom dobozt fogtok találni. A fitness hölgyek ugyanis előre kiszámítják a naponta felhasznált kalóriát és bevitelt is, tehát az ételekkel teli dobozok a sikerhez vezető utat jelentik. Ha szerencsétek van, akkor nektek is fog étellel teli egészséges dobozokat készíteni.

Dobozolás, étrend, egészség és fitness

11. Minden kalandban benne van

Mivel nagyszerű a kondija és elkötelezett, ezért nem lesz probléma meggyőzni, hogy részt vegyen egy adrenalindús kalandban. Természetesen ha nem tengeribeteg és nincs tériszonya. Együtt élvezhetitek a hegymászást, a vadvízi evezést, a nehéz túrát vagy a bungee jumpingot. Edzés közben ugyanis a szervezet eufóriás hatást keltő endorfint bocsájt ki, tehát növeli a vágyat a további élményekre.

12. bónusz: benneteket is rávehet az egészséges életmódra

Az utolsó pont nem is figyelmeztetés, hanem inkább egy kisebb bónusz. Ha szenvedélyes fitness hölggyel jártok, akkor megeshet, hogy benneteket is rávesz az egészséges életmódra. Természetesen ez csak akkor érvényes, ha már nem edzettetek előtte is. A barátnőtöknek köszönhetően leadhattok pár kilót, dolgozhattok az izmaitokon és főleg fejest ugorhattok az egészséges életbe.

Fitness pár

Szóval, uraim? Mérlegelitek a tanácsainkat, mielőtt egy fitness hölggyel kezdtek randizni? Persze ne vegyétek úgy, hogy ezek a pontok szigorú normák. Természetesen megeshet, hogy egy olyan fitness hölgybe botlotok, akire egyáltalán nem igazak. Hiszen mindenki egyedi. Kedves fitness hölgyek, reméljük, hogy jót szórakoztatok ezen a cikken és biztosan magatokra ismertetek néhány pontban. Ha tetszett a cikkünk, akkor ne habozzatok és támogassátok egy like-kal és egy megosztással.

Források:

[1] Cosette Jarrett – 10 Things You Should Know Before Dating a Female Fitness Competitor.

[2]https://www.lifehack.org/articles/communication/10-things-you-should-know-before-dating-female-fitness-competitor.html

[3] Lauren Smith – 15 things you need to know before dating a girl who loves the gym.

[4]https://www.cosmopolitan.com/uk/body/a44783/things-you-need-to-know-before-dating-a-girl-who-works-out/

[5] Bodyrock store blog – 17 things you need to know before dating a fit chick!

[6]https://www.bodyrock.tv/blogs/bodyrock-store-blog/17-things-need-know-dating-fit-chick

[7] Christine Schoenwald – 11 Things You Need To Know Before Loving A Woman Who LOVES Fitness.

[8]https://www.yourtango.com/2016284856/11-things-know-before-dating-woman-who-loves-fitness

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük