Michelle Lewin: Az Instagram koronázatlan fitness királynője, aki gyerekként fejlődési rendellenességgel küzdött

Michelle Lewin: Az Instagram koronázatlan fitness királynője, aki gyerekként fejlődési rendellenességgel küzdött

Ha te is az egészséges életmód megszállottja vagy Instagramon, már valószínűleg hallottál Michelle Lewinről. Rajongók milliók követik és méltón szolgált rá a közösségi média koronázatlan királynője címre. Óriási sikere és csodás külseje ellenére, Michelle élete azonban nem mindig volt könnyű.

Gyermekkorát megbélyegezte a szülei válása és saját fejlődési rendellenessége

Michelle Lewin 1986. február 25-én született Maracayben, Venezuelában. Nagyon kicsi volt még, amikor a szülei elváltak. Később édesanyja új partnert talált, aki Michelle 14 éves korában otthagyta őket. Hirtelejében ott maradtak egyedül, pénz nélkül egy aprócska, csótányokkal teli lakásban.

Michelle a túlélés érdekében dolgozni kezdett, melynek eredményeképp mentálisan nagyon gyorsan fejlődésnek indult. A teste azonban 17 éves korában, mindössze 39 kilósan, megállt a növekedésben. Akkor és ott született meg a fejében az az ötlet, hogy edzeni kezd és mint tudjátok, az edzés örökre megváltoztatta az életét.

A kezdeti hibák és az edzője iránti szerelme

A kondizást elkezdeni nem egyszerű. Más kezdőkhöz hasonlóan, Michelle edzési rutinjában is voltak hibák, nem is kevés. Túl sokat edzett lábra és a fenekére, a többi testrészével pedig nem nagyon foglalkozott. A teste ezáltal aszimetrikus lett, mely nem épp a legideálisabb megjelenést kölcsönözte neki. Majd 2008-ban találkozott a svéd edzővel, Jimmy Lewinnel. A férfi potenciált látott benne, világhírű modellt akart belőle faragni és segíteni szeretett volna neki az edzésben is.

Attól a pillanattól kezdve egységesen kezdett izmot gyűjteni és alakja is szimmetrikussá formálódott. Nem sokkal később, Jimmy és ő már egy párt alkottak. Még abban az évben Európába költöztek, ahol Jimmy számos modellügynökségnek bemutatta őt. Sajnos el kell szomorítsalak, nem lett sikeres, ugyanis Michelle nem tetszett a modellügynökségeknek és visszautasították. Elég csinos volt, a problémát egyedül 163 cm-es magassága jelentette.

A divatvilág visszautasítása után egy fitness versenyen is elbukott

Bár Michelle csalódott volt, nem adta fel. Folytatta a fitness karrierjét és egyre nagyobb izomtömeget szedett magára. 2014-ben először próbált szerencsét Orlandóban az IIFB Europa Show of Champions bajnokságon. A várt siker azonban itt is elmaradt és Michelle utolsó lett.

Ennek ellenére megmutatta, hogy igazi bajnok és továbbra is számos IFBB bajnokságra elment. Végül, az erőfeszítései kifizetődtek és az egyik versenyen harmadik helyezést ért el. Akkor volt élete legjobb formájában.

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Férje vezette be az Instagram világába

Jimmy Lewin úgy döntött, kihasználja felesége legjobb formáját és elkezdett képeket készíteni róla. A képek ezután megjelentek a közösségi médiában és átütő sikert arattak. Michelle Instagram követőinek száma nőni kezdett. A szám fokozatosan növekedett és 2021-re megközelítőleg elérte a 14 millió rajongót. Jelenleg a Facebookon Michellenek 9 millió likeja van és 360,000 iratkoztak fel a Youtube csatornájára. 

Félénk és örökké elégedetlen a külsejével

Hatalmas sikerei ellenére, mely a közösségi média koronázatlan királynőjévé teszi, Michelle a való életben elég szégyenlős. Önbizalomhiánnyal küzd és sosem elégedett az alakjával. A tükörben mindig vagy túl soványnak vagy túl kövérnek látja magát. A rajongói viszont teljesen más véleményen vannak, ők tökéletesnek tartják az alakját.

Kétszakaszos – erőnléti és kardió – edzés

Érdekel, hogy mit tesz Michelle, hogy ilyen csodás legyen az alakja? Hát, egyáltalán nem könnyű. Minden nap kétszakaszos edzést csinál. A reggeleit egy 45 perces kardióval kezdi, melyet egy alaposan megtervezett erőnléti edzés követ este. Azonban a kemény kondis edzések mellett alakját főként kiegyensúlyozott tápanyagok fogyasztásán alapuló diétájának köszönheti.

Régen súlyemelést is csinált, de nem igazán foglalkozott a kalóriabevitellel, ezáltal az izomtömeg növelés igazi küzdelmet jelentett számára, az eredményekkel pedig nem volt teljesen megelégedve. Mostanában inkább könnyebb súlyokat emel több ismétléssel és kiegyensúlyozott étrendet követ.

Mit gondolsz Michelle Lewinről? Szerinted is igaza van a problémáit illetően vagy te is tökéletesnek tartod, mint a rajongói? Ha érdekel a közösségi média koronázatlan királynőjének élete, mindenképp nézd meg videónkat. Számos érdekes tényt tudhatsz meg belőle az életéről: többek között egy felkapott videót is látni fogsz róla, ahogy egy malac megharapja a fenekét, miközben a Bahamákon fotósorozatot készítettek róla.

Források:

[1] Michelle Lewin – https://michellelewin.com

[2] Michelle Lewin BIO – https://www.thefamouspeople.com/profiles/michelle-lewin-38108.php

[3] Michelle Lewin: IFBB Competitor, Model, Actress – https://www.greatestphysiques.com/female-physiques/michelle-lewin/

[4] Michelle Lewin Biography, Facts & Life Story – https://superstarsbio.com/bios/michelle-lewin/

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük