Bejelentkezés
Larry Wheels- Hora svalov a powerlifterský rekordman, ktorý nemá problém ani s 5500 kcal denne

Larry Wheels: egy igazán izmos ember és erőemelő rekorder, aki akár 5500 kcal-t is elfogyaszt egy nap, amikor a méretre gyúr

Larry „Wheels” Williams egy világklasszis erőemelő.  Saját fitnesz márkája van: Personal Record Lifestyle néven és számos kezdőknek szánt eredeti program szerzője. Megtanítja az erőemelés alapjait, de az erőfejlesztést és az izomépítést is. Teste a siker és a kemény munka szimbóluma. Az Instagramon  elképesztő számú követője van: 2,4 millió rajongó, példát mutatva nekik, hogy az álmok megvalósítása nem lehetetlen. Az eddigi sikerei ellenére azonban az élete nem volt mindig könnyű, és szó szerint mindent a semmiből épített fel. Hogyan is szól az ő története?

Szegénység, nevelőcsaládok és bántalmazás által sújtott gyermekkor

Larry „Wheels” Williams 1994. december 3-án született Bronxban. Ez a körzet a magas bűnözési arányról és a szegénység hasonlóan magas mértékéről ismert. Larry gyerekkora is ebbe passzolt. Miután az anyja elvesztette Larry gondviselési jogát, több évet kellett nevelőszülőknél töltenie.

Gyermekkorában nem kerülte el a szegénység vagy a zaklatás. 12 éves korában, elhagyta New Yorkot, és az anyjával elköltözött egy karibi-szigetre, Saint Martinba. Számára nehéz volt ott, mert egy gyerek sem beszélt angolul.

Az első súlyzója egy seprűnyél volt.

Larry 14 évesen kezdett mozogni. Ő az újrakezdés mintapéldája. Az első súlyemelő rúd, amellyel Larry Wheels gyakorolt, egy seprűnyél volt, amelynek végére betontömböket rakott súlyként. Az Egyesült Államokon kívül töltött két év után azonban ő és az anyja úgy döntöttek, hogy visszatérnek Bronxba.

Larry Wheels: Egy izomhegy és egy erőemelő csúcstartó, aki akár napi 5500 kcal-t is elfogyaszt
source: youtube.com

Larry itt talált munkát, így megengedhette magának, hogy kifizesse az edzőtermet, és teljes mértékben az átalakulásának szentelte magát. Ahogy nőttek az izmai, rájött, hogy az erőemelés lesz a ő Kupája. Nagyobb és erősebb akart lenni.

A versenyeken és a világrekordokban elért sikerek

Nem tartott sokáig, hogy a fiatal, ígéretes testépítő szó szerint behódoljon az erőemelés varázsának. Elkezdett versenyezni, és nem kellett hozzá sok, hogy sikeres legyen. Larry Wheels 18 évesen nyerte meg az első versenyét.2017-ben vált ismertté a nagyközönség előtt, amikor világrekordot állított fel az erőemelés három fogásnemében 1031 kg-os össztömeggel

2020-ban újabb rekordot vett el a korábbi csúcstartótól, Eric Lilliebridge-től az Arnold Sport Fesztiválon. A három fogásnem együttes versenyeredménye elképesztő súly volt: 1075 kg.  293 kg volt a fekvenyomás, 388 kg súlyemelés és 395 kg a guggolás.

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Világszínvonalú erőemelő, aki van, hogy akár 5500 kcal-t is fogyaszt naponta

Larry Wheels egy igazi izomhegy. Körülbelül 185 cm magas és nagyon keményen edz. Épp úgy, mint az edzőtársai, ő is tudja, hogy az étrend mindennél fontosabb. Annak érdekében, hogy nehéz súlyokat tudjon emelni, hihetetlen 5500 kcal-t fogyaszt, amikor a méretre edz.

A méretre való testedzés során Larry Wheels elképesztő mennyiségű 5500 kcal-t fogyaszt.
source: muscleandfitness.com

Sikerének döntő tényezője azonban maga az edzés. Ha szeretnél többet megtudni arról, hogyan edz Larry Wheels,  mindenképp nézd meg a videónkat. Emellett egyéb információkat is megosztunk az életéről, például hobbijait vagy más fitnesztevékenységeket, amelyekben részt vesz.

Te mit gondolsz a döbbenetes Larry Wheelsről? Kiérdemelte vezető helyét az erőemelés világában, vagy valaki másnak drukkolsz? Kommentben várjuk az véleményeiteket. Ha tetszett a video, kérünk oszd meg ismerőseiddel.

Források:

[1] Larry Wheels Professional Powerlifter – https://www.greatestphysiques.com/male-physiques/larry-wheels/

[2] Larry Wheels Wiki, age, height, net worth, girlfriend. Steroids? – https://biographypedia.org/larry-wheels-wiki-age-height-net-worth-girlfriend-steroids/

[3] Michael Weinreb - Wheels in Motion: The Rise of Larry "Wheels" Williams – https://www.muscleandfitness.com/athletes-celebrities/interviews/wheels-motion-rise-larry-wheels-williams/

[4] Larry Wheels – https://www.larrywheels.com