Larry Wheels: egy igazán izmos ember és erőemelő rekorder, aki akár 5500 kcal-t is elfogyaszt egy nap, amikor a méretre gyúr

Larry Wheels: egy igazán izmos ember és erőemelő rekorder, aki akár 5500 kcal-t is elfogyaszt egy nap, amikor a méretre gyúr

Larry „Wheels” Williams egy világklasszis erőemelő.  Saját fitnesz márkája van: Personal Record Lifestyle néven és számos kezdőknek szánt eredeti program szerzője. Megtanítja az erőemelés alapjait, de az erőfejlesztést és az izomépítést is. Teste a siker és a kemény munka szimbóluma. Az Instagramon  elképesztő számú követője van: 2,4 millió rajongó, példát mutatva nekik, hogy az álmok megvalósítása nem lehetetlen. Az eddigi sikerei ellenére azonban az élete nem volt mindig könnyű, és szó szerint mindent a semmiből épített fel. Hogyan is szól az ő története?

Szegénység, nevelőcsaládok és bántalmazás által sújtott gyermekkor

Larry „Wheels” Williams 1994. december 3-án született Bronxban. Ez a körzet a magas bűnözési arányról és a szegénység hasonlóan magas mértékéről ismert. Larry gyerekkora is ebbe passzolt. Miután az anyja elvesztette Larry gondviselési jogát, több évet kellett nevelőszülőknél töltenie.

Gyermekkorában nem kerülte el a szegénység vagy a zaklatás. 12 éves korában, elhagyta New Yorkot, és az anyjával elköltözött egy karibi-szigetre, Saint Martinba. Számára nehéz volt ott, mert egy gyerek sem beszélt angolul.

Az első súlyzója egy seprűnyél volt.

Larry 14 évesen kezdett mozogni. Ő az újrakezdés mintapéldája. Az első súlyemelő rúd, amellyel Larry Wheels gyakorolt, egy seprűnyél volt, amelynek végére betontömböket rakott súlyként. Az Egyesült Államokon kívül töltött két év után azonban ő és az anyja úgy döntöttek, hogy visszatérnek Bronxba.

Larry itt talált munkát, így megengedhette magának, hogy kifizesse az edzőtermet, és teljes mértékben az átalakulásának szentelte magát. Ahogy nőttek az izmai, rájött, hogy az erőemelés lesz a ő Kupája. Nagyobb és erősebb akart lenni.

A versenyeken és a világrekordokban elért sikerek

Nem tartott sokáig, hogy a fiatal, ígéretes testépítő szó szerint behódoljon az erőemelés varázsának. Elkezdett versenyezni, és nem kellett hozzá sok, hogy sikeres legyen. Larry Wheels 18 évesen nyerte meg az első versenyét.2017-ben vált ismertté a nagyközönség előtt, amikor világrekordot állított fel az erőemelés három fogásnemében 1031 kg-os össztömeggel

2020-ban újabb rekordot vett el a korábbi csúcstartótól, Eric Lilliebridge-től az Arnold Sport Fesztiválon. A három fogásnem együttes versenyeredménye elképesztő súly volt: 1075 kg.  293 kg volt a fekvenyomás, 388 kg súlyemelés és 395 kg a guggolás.

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Világszínvonalú erőemelő, aki van, hogy akár 5500 kcal-t is fogyaszt naponta

Larry Wheels egy igazi izomhegy. Körülbelül 185 cm magas és nagyon keményen edz. Épp úgy, mint az edzőtársai, ő is tudja, hogy az étrend mindennél fontosabb. Annak érdekében, hogy nehéz súlyokat tudjon emelni, hihetetlen 5500 kcal-t fogyaszt, amikor a méretre edz.

Sikerének döntő tényezője azonban maga az edzés. Ha szeretnél többet megtudni arról, hogyan edz Larry Wheels,  mindenképp nézd meg a videónkat. Emellett egyéb információkat is megosztunk az életéről, például hobbijait vagy más fitnesztevékenységeket, amelyekben részt vesz.

Te mit gondolsz a döbbenetes Larry Wheelsről? Kiérdemelte vezető helyét az erőemelés világában, vagy valaki másnak drukkolsz? Kommentben várjuk az véleményeiteket. Ha tetszett a video, kérünk oszd meg ismerőseiddel.

Források:

[1] Larry Wheels Professional Powerlifter – https://www.greatestphysiques.com/male-physiques/larry-wheels/

[2] Larry Wheels Wiki, age, height, net worth, girlfriend. Steroids? – https://biographypedia.org/larry-wheels-wiki-age-height-net-worth-girlfriend-steroids/

[3] Michael Weinreb - Wheels in Motion: The Rise of Larry "Wheels" Williams – https://www.muscleandfitness.com/athletes-celebrities/interviews/wheels-motion-rise-larry-wheels-williams/

[4] Larry Wheels – https://www.larrywheels.com

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük