NOW Foods Kellékek

Kellékek gyártótól NOW Foods az edzés alatt és azt követően használatos kiegészítők széles skáláját összefogó kategória. Itt különféle mozgásformákhoz találsz eszközöket, az edzőtermi edzésektől kezdve a szabadtéri sportokig, sőt, még jógához vagy pilateshez is. Garantáltan mindenki megtalálja itt, amire szüksége van, aki belevág az egészséges életmódba és az otthoni edzéshez szükséges alapdarabokat keres. Haladó sportolók, akik növelni szeretnék edzésük intenzitását vagy a terhelést kiegészítők segítségével szintén találnak az igényeiknek megfelelő lehetőségeket.

Azok pedig, akik edzés vagy egy hosszú munkanap után egy kis ellazulásra vágynak, masszázspisztolyokat és egyéb regenerálódást segítő eszközöket is találnak. Emellett vannak itt sporttáskák, ételhordó dobozok, vagy diagnosztikai tesztek, amelyekkel betekintést nyerhetsz az étrenddel, sporttevékenységekkel vagy vitaminhiányokkal kapcsolatos genetikai tulajdonságaidba.

 Show more

Otthoni edzés

Az otthoni edzés alkategóriában mindent megtalálsz, amire szükséged van ahhoz, hogy hatékonyan edzhess otthon, anélkül, hogy konditerembe kellene menned. A fitness szőnyegek, ugrálókötelek, vagy az erősítő gumiszalagok biztosan jól jönnek mindenkinek, aki otthon is aktív szeretne maradni. A jóga és a pilates szerelmesei, de bárki, aki a törzsét és az egyensúlyát szeretné erősíteni, értékelni fogja a fitness és egyensúly labdákat. Egy otthoni edzőterem berendezéséhez szükséges minden felszerelést is megtalálsz itt, többek között állványokat, súlyrudakat, súlyokat, kettlebellt, tárcsákat és felfüggeszthető erősítő rendszereket.

Nem feledkeztünk meg a kardiórajongókról sem. Van itt evezőpad, air bike, trambulin, sőt még futóernyő is, hogy feldobd velük az edzéseket. Miután végeztél a mozgással, valamilyen masszázshenger, masszázslabda vagy hátmasszázs párna biztosan jól jön majd a regenerálódáshoz.

Kellékek edzéshez

A kellékek edzéshez alkategóriában az edzőtermi edzéshez szükséges eszközök széles választékát találhatod. Akár edzőterembe jársz, akár csoportos órára, szükséged lesz egy törölközőre, egy vizes palackra vagy egy shakerre a sportitaloknak. Az erősportolók olyan hasznos kiegészítőket találnak itt, mint a súlyemelő övek, súlyemelő kesztyűk, bandázsok, vagy gurtnik és edzőkampók. Ezek a kiegészítők segíthetnek nekik nagyobb súlyok emelésében, a technika javításában vagy a könyök és a térd megtámasztásában a sérülések megelőzése érdekében.

Sporttáskák

Egyetlen aktív ember sem létezhet egy jó sporttáska vagy hátizsák nélkül, amelyben elfér a ruha, a törölköző, a vizes palack és minden más, amire az edzéshez szükség van. Válogathatsz klasszikus pántos táskák, válltáskák, vagy praktikus hátizsákok között. Mindegyik jól jön utazáshoz vagy akár egynapos kirándulásokhoz. Ha szenvedélyes futó vagy túrázó vagy, akkor biztosan tetszeni fog a víztartályos hátizsák futóknak vagy egy övtáska a telefonod, a kulcsaid vagy egy kis harapnivaló számára. Van itt még tornazsák vagy stílusos palacktáska is.

Találsz még itt ételhordó táskákat is, amelyekbe könnyedén csomagolhatsz ételes dobozokat, hogy bárhová magaddal tudd vinni. Tökéletesek mindazok számára, akik útközben is egészségesen szeretnének étkezni, hiszen így mindig kéznél vannak a kiegyensúlyozott ételek. Ez különösen fontos azok számára, akik a fogyni szeretnének, vagy ragaszkodnak a dobozolós étrendhez. Végül, vannak egyedi ételes dobozok is, köztük a klasszikus műanyag, üveg vagy akár rozsdamentes acél.

Egyéb kiegészítők

Ebben az alkategóriában ajándékötleteket, újdonságokat, valamint akciós termékeket találsz a teljes webáruházból. Nálunk is kaphatók termékminták, így kipróbálhatod a népszerű fehérjeporokat és más étrend-kiegészítőket anélkül, hogy elköteleznéd magad egy nagyobb vásárlás mellett. Külön alkategória van az otthoni diagnosztikai tesztek számára, amelyek segíthetnek meghatározni a fontos vitaminokat vagy ásványi anyagokat, valamint feltárják, hogy mit rejt a DNS-ed.

Ha otthoni edzőtermet tervezel berendezni, de nem tudod, mire van szükséged, olvasd el cikkünket: Kötelező tartozékok otthoni edzőteremhez

 Mutass kevesebbet
Nincs találat a keresett termékre.