D-vitamin teszt - Cerascreen

Rating:
100 % of 100
100 % (3)
Gyártó: Cerascreen

A D-vitamin teszt egy egyszerű diagnosztikai teszt, ami kimutatja a szervezet D3-vitamin szintjét. A kapott elemzés része egy személyre szabott ajánlás is, ami segít meghatározni, mennyit szükséges bevinned ebből a fontos tápanyagból.

Raktáron
19990 Ft

D-vitamin teszt – egyszerű, otthoni diagnosztikai teszt a szervezet D3-vitamin szintjének meghatározására

A D-vitamin teszt egy praktikus diagnosztikai eszköz otthoni használatra. Segítségével meghatározhatod a vér D3-vitamin koncentrációját, és tudomást szerezhetsz az esetleges vitaminhiányról is. Ez a vitamin különösen fontos szerepet játszik az immunrendszer és az izomzat megfelelő működésében, valamint a csontok és a fogak egészségének megőrzésében. Jelentős hatással bír az általános egészségre, így a megfelelő vitaminszint fenntartása nélkülözhetetlen a szervezet jólétének fenntartásához. A vegetáriánus és vegán étrendet követők, valamint az idősek fokozottan érintettek lehetnek a D3-vitamin hiányban.

                        

A vitamin természetes módon a napfény hatására termelődik, így azok, akik nem töltenek sok időt a szabadban, fokozottabb vitaminhiány-kockázatnak vannak kitéve. Ennek az alapvető a tápanyagnak az alacsony szintje különösen az ősztől tavaszig tartó időszakban figyelhető meg, amikor rövidebbek a nappalok.

                                  

A teszt elvégzése után kapott elemzés része egy személyre szabott ajánlás, ami praktikus tanácsokat tartalmaz a D3-vitamin megfelelő szintjének megőrzésére vonatkozóan. Megtalálod benne a (meghatározott mennyiségben) fogyasztani javasolt ételek és étrend-kiegészítők listáját, amik hozzásegítenek a vitamin optimális szintjének fenntartásához.

                                         

Az otthon diagnosztikai teszt remek választás mindazok számára, akik tisztában szeretnének lenni egészségi állapotukkal, és gondoskodni kívánnak róla. A személyre szabott ajánlásoknak köszönhetően szabályozhatod az olyan nélkülözhetetlen tápanyagok bevitelét, mint amilyen a D3-vitamin is. A teszt csomagolása és az instrukciók angol nyelven elérhetőek.

                                 

A D-vitamin teszt előnyei

 • otthoni diagnosztikai teszt a szervezet D-vitamin szintjének megállapítására
 • az otthoni mintavételhez szükséges eszközökkel
 • felhasználóbarát, könnyű használat
 • segít megállapítani a vér D3-vitamin szintjét
 • alkalmazásával felismerhető a D3-vitamin hiány
 • hozzájárulhat az életminőség javításához
 • személyre szabott táplálkozási tanácsokkal lát el
 • ajánlások a szervezet megfelelő D3-vitamin szintjének fenntartásához szükséges étrend-kiegészítőkről
 • tanácsok a D3-vitamin megfelelő szintjének fenntartására a szervezetben
 • hozzájárul az életmód pozitív változásához
 • remek megoldás mindenkinek, aki gondoskodni kíván egészségéről

                              

A teszt használata

 1. Ha megkaptad a vásárolt tesztet, hozz létre egy felhasználói fiókot a My Cerascreen appban vagy a Cerascreen honlapján. Ehhez a regisztrációs kártyán található azonosítószámra lesz szükséged. Bejelentkezés után néhány rövid kérdésre kell válaszolnod, ami a később megkapott eredmények alapján kidolgozott, személyre szabott ajánlásokhoz lesz szükséges. 
 2. Ezután a tesztkészlettel vegyél néhány csepp vért az ujjad hegyéből. Ezután csomagold be a mintát az utasításoknak megfelelően, és tedd a mellékelt, visszaküldésre szolgáló borítékba, majd küldd el ingyenesen a laboratóriumba, amelynek címe már szerepel a borítékon. Légyszíves, ne küldd vissza nekünk a borítékot. 
 3. Egy akkreditált laboratóriumban szakértői vizsgálatot végeznek a vérmintán.
 4. A vérminta kiértékelése után az eredményeket a My Cerascreen appban vagy a gyártó honlapján létrehozott felhasználói fiókba bejelentkezve tekintheted meg. A személyre szabott ajánlások okostelefonodon vagy számítógépeden lesznek elérhetőek, ahonnan ki is tudod nyomtatni őket.

Ritka esetekben előfordulhat, hogy az általad küldött minta nem elemezhető. Ha ilyen értesítést kapsz partnerünktől, a Cerascreen-től (e-mailben), akkor minden esetben először vedd fel a kapcsolatot a GymBeam ügyfélszolgálatával, és küldünk neked egy új tesztet (ingyenesen).

További Információ
Készült EU
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Termék kategóriája Kiegészítők
EAN 4251620703802
Termék kód 39233010: -- S obsahom nepresahujúcim 2 litre
Nettó súly 0.11 Kg
Db per raklap 9856 db.
Db per csomag 10 db.
Bruttó súly 0.07 Kg
Length (cm) 3.00 ??
Width (cm) 11.50 ??
Height (cm) 18.50 ??
Főkategória Egyéb tesztek
Egyéb kategóriák Ajándékok
Egyéb kategóriák
Ajándékok nőknek
Ajándékok férfiaknak
Diagnosztikai tesztek
Ajándékok az egész családnak

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews D-vitamin teszt - Cerascreen
Write Your Own Review
Véleményt ír:D-vitamin teszt - Cerascreen
Your Rating
Variants Price Speciális ár Raktáron
single_variant 24790 Ft 19990 Ft
Szállításra kész
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ