Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

St.Marcus

St.Marcus

Az St.Marcus az a vállalat, amely Nagy-Brittániában székel és a merész és új Biltong ízekre összpontosít, a több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkező szárított marhahúsra. Ez a hagyomány azon mutatkozott meg, hogy a St. Marcus a "Legjobb Biltong" kategóriában, 2010-ben és 2011-ben kapott díjazást az íze miatt. A vállalat büszke a minősített henteseire, akik a legszebb és legjobb minőségű húsokat válogatják ki, valamint az alkotókedvű dolgozóira is, akik mindig újabb fűszerkeverékkel és ízekkel állnak elő.

Mutass többet

 

St.Marcus

 

A Biltong egy hagyományos szárított hús, amelynek a hagyománya és az elkészítési módja már több, mint 400 éves. A holland elődeik kezdték ezt, akik rájöttek, hogy a szárított hús ecetbe és sóba való mártogatása megőrzi annak az élettartamát, valamint megtartja a fehérjeadagot és a kiváló ízét. A Biltong nagyon népszerű finomságnak számít Dél-Afrikában, amely nagyon hasonlít a marha "jerkyre" abban, hogy ez egy tiszta hús - rágós, sós, nem feldolgozott hús. A különbség abban van, hogy a biltong szárított és nem füstölt (mint a marha "jerky").

 

Források

 

Érdekel a márka többi terméke is?

 
elrejt
    Nincs találat a keresett termékre.
    Nem találod, amit keresel? Lépj velünk kapcsolatba.