Arena

Az Arena az Adidas alapítójának, Horst Dasslernek, az Adidas alapítója fiának a márkája. A cég a vízi sportoknak szenteli a tevékenységét, és portfóliójában nagy teljesítményű fürdőruhák, úszószemüvegek, tenyérellenállások, sapkák és úszódeszkák, valamint egyéb kiegészítők egyaránt megtalálhatóak a profi úszók és az amatőrök, valamint a hobbiúszók számára.

 Mutass többet

Ez az oka annak is, hogy széleskörű együttműködési hálózattal rendelkezik az élsportolókkal, amelyek közül sokan aranyérmet szereztek az olimpiai játékokon, valamint más jelentős úszóversenyeken. A legismertebb sportolók között, akik az Arenával kötöttek együttműködést, olyan nevek szerepelnek, mint az ausztrál aranyérmes Cate Campbel, a különböző világversenyek olasz bajnoka, Thomas Ceccon, vagy a svéd Európa-bajnokság győztese Louise Hansson.


E híres márka portfóliójának minden egyes részlete a sport és az innováció iránti szenvedélyből, valamint a teljesítményre, stílusra és kényelemre összpontosító olasz formatervezésből született. Az Arena emellett elkötelezett a fenntarthatóság mellett, és számos olyan területre fektet be, amely a bolygó iránti felelősségteljes szemlélet előmozdításával foglalkozik. Célja, hogy minden aktív életmódot kedvelő és a vízi sportok szerelmese életminőségét javítsa.

Arena

Források

 Mutass kevesebbet

8 Tétel

oldalanként
Növekvő sorrendbe
Szín
 1. fekete (2)
 2. zöld (2)
 3. szürke (2)
 4. kék (1)
 5. narancssárga (1)
Anyag
 1. 50% Thermoplastic Rubber, 50% Polypropylene (1)
Méret
 1. L (1)
Termék kategóriája
Termékcímkék
 1. New (1)
Ár
Szűrés
 1. Swimming Goggles The One Smoke Black - Arena
 2. Nose Clip Pro II Grey - Arena
 3. Swimming Goggles Python Mirror Black White - Arena
 4. Swimming Cap Classic Silicone Grey - Arena
 5. Hand Paddle Vortex Evolution Grey - Arena
 6. Kickboard Orange - Arena
  Úszódeszka Orange - Arena
  0%
  0% (0)
  10590 Ft
 7. Earplug Pro Green - Arena
 8. Swimming Goggles Python Mirror Blue White - Arena
  Nincs raktáron

8 Tétel