Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Nutrex

A Nutrex egy amerika vállalat, amely 2002-ben alakult, és az európai piacon nincs régóta, de rövid idő alatt nagyon jó nevet épített ki, és a legmagasabb minőségből való hatékony kiegészítőinek köszönhetően lett ismert. Ezeket a kiegészítők használhatják: a testépítők, súlyemelők, fittneszezők, erőemelők, és mindeféle harcművészetesek. A Nutrex vállalat azzal a céllal volt létrehozva, hogy a piacra forradalmi és valóban hatékony termékeket hozzon magas minőségben. Ezek a termékek hosszantartó kutatás és tesztelés után jönnek létre. A Nutrex elsőként hozta be a piacra az étrend-kiegészítőt folyékony kapszula formájában, amelyek gyors felszívódást biztosítanak a bennük lévő anyagoknak és így jobb eredményeket is. Úgy kezdődött ez mint egy álom, és kiemelkedő elismeréssé nőtte ki magát. A kemény munka és a kiegészítők lehetővé tették a Nutrex számára, hogy egy nagyobb erő legyen a táplálék-kiegészítők piacán. Jens Ingenohl, a Nutrex elnöke egy ünnepi megnyitón ezt mondta a beszéde során: Ha az emberek meglátják ezt az épületet, csak nagyon nehezen tudják elképzelni, hogy milyen nehézségei lehettek az alapítóknak. Ha ezt az egészet az elejétől élik meg, az megtanítja önöket értékelni a sikert és növekedést.  

 

Nutrex

 

Legismertebb termékek

A cég főleg a kapszulás termékeivel vívott ki magának dicsőséget, így a Lipo6 zsírégető sorozatával, amelyből jelenleg többféle verziót gyártanak, és ez a piacon a legeladottabb zsírégető, úgy a piacon is. A legeladottabb ebből a sorozatból a Lipo6, amely 8 éven keresztül megkapta a bodybuilding.com díjazását, úgy mint a világ legjobb zsírégetője. Ebből a sorozatból van egy kicsit drágább zsírégető is, a Lipo 6 black, amely a piacon a legerősebb zsírégetőnek mondható, és szintén nagyon népszerű. A cég vívmányai közé tartozik a nagyon erős kapszula formula, a szteroid helyettesítő Anabol 5. Ez szintén a legeladottabb szteroid helyettesítők közé tartozik. 

 

Források

Items 1 to 12 of 14 total

Oldal
 1. Lipo 6 Black Zsírégető 120 kapsz - Nutrex
  Rating:
  Vélemények 80% (36)
  Akciós ár 8 790 Ft
 2. Hemo Rage Black Ultra Concentrate 252 g - Nutrex
  Rating:
  Vélemények 55% (19)
  Akciós ár 9 480 Ft
 3. Anabol 5 Black 120 kapsz - Nutrex
  Rating:
  Vélemények 89% (16)
  Akciós ár 7 690 Ft
 4. Lipo 6 Black Hers - Nutrex
  Rating:
  Vélemények 85% (13)
  Akciós ár 9 090 Ft
 5. T-UP Black 120 kapsz - Nutrex
  Rating:
  Vélemények 0% (0)
  Akciós ár 8 090 Ft
 6. Lipo 6 Black Ultra Concentrate zsírégető 60 kapsz - Nutrex
  Rating:
  Vélemények 86% (19)
  Akciós ár 6 890 Ft
 7. Kreatin Drive Black - Nutrex
  Rating:
  Vélemények 0% (0)
  Akciós ár 3 590 Ft - tól
 8. BCAA Drive - Nutrex
  Rating:
  Vélemények 0% (0)
  Akciós ár 6 780 Ft - tól
 9. Lipo 6 Unlimited zsírégető 120 kapsz - Nutrex
  Rating:
  Vélemények 30% (2)
  Hosszú távú nem elérhető
 10. Lipo 6 CLA - Nutrex
  Rating:
  Vélemények 100% (2)
  Hosszú távú nem elérhető
 11. Edzés előtti stimuláló Outlift - Nutrex
  Rating:
  Vélemények 90% (2)
  Hosszú távú nem elérhető
 12. Lipo 6 Rx zsírégető 60 kapsz - Nutrex
  Rating:
  Vélemények 55% (3)
  Hosszú távú nem elérhető

Items 1 to 12 of 14 total

Oldal