Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lenny & Larry

A Lenny & Larry minőségi sütött finomságokat kínál, amelyeknek nem csak hogy kiváló az ízük, hanem számos fehérjét és rostot is tartalmaznak. A társaság célja nem csak a klasszikus formájú fehérjék kínálata, hanem megfelelő módot találni arra, hogy több fehérjét juttassanak a táplálékba, s egyúttal létrehozzanak valami tényleg finomat. Így a Lenny & Larry 1993-ban új ízekkel és összetevőkkel kezdett kísérletezni és egy teljesen új étel-kategóriát hoztak létre: a Sütött tápszereket. Vegán, kóser és GMO mentes – ezek azok az összetevők, amelyeket a közkedvelt Complete Cookies termékei tartalmaznak. A termékek a növényi fehérjék titkos keverékét tartalmazzák. 

 

Lenny & Larry

 

A társaság főleg a szárazsüteményéről híres, amelyeknek valóban olyan az ízük, mint az otthoni cookies-nek és amelyeket 11 érdekes ízesítésben találhat meg. És ez még nem minden. A Lenny & Larry folyamatosan fejlesztenek és új fehérje snackeket hoznak létre, amelyekre megfelelő példa a Muscle Brownies, Muscle Muffins és hasonlók. 

Források

1 elem