Manuka Health

A Manuka Health egy tanúsítvánnyal rendelkező új-zélandi márka, amely a lehető legjobb minőségű mézeket és mézből készült termékeket kínálja. 2006-ban alapították. A mézet egy helyi, manuka nevezetű növényből gyártják, amely természetes MGO-t (metilglioxált) tartalmaz, ennek köszönhetően pedig gyógyászati körökben is népszerű. Kizárólag Új-Zélandon fordul elő és évente csak pár héten át virágzik és lehet belőle mézet gyártani.

 Mutass többet

A Manuka Health 2008-ban vezette be a méz MGO-tartalom szerinti felosztását, amely egy pontosabb és megbízhatóbb módszer a manuka méz minőségének meghatározására. A manuka méz MGO jelölése azért fontos, mert:

 • Tudományos tényeken és kutatáson alapul - pontos és megbízható tanúsítvány rendszer a manuka méz metilglioxál-szintjére, amelyet bármelyik laboratóriumban meg lehet erősíteni.
 • Igazolt - mindegyik manuka méz tételt tesztelik és tanúsítvánnyal látják el, amely garantálja a csomagoláson világosan feltüntetett minimális MGO-szintet.
 • Érthető és világos – A Manuka méz MGO™ 400+ azt jelenti, hogy egy kilogramm manuka mézben garantáltan minimum 400 mg metilglioxál található.

A Manuka Health minden egyes tétel mézet teszteli a lehető legjobb minőség és legtisztább méz biztosítására. A vállalat az egész gyártási folyamatot maga végzi, a méhek tenyésztésétől kezdve egészen a végtermékig, miközben minden méznek szigorú minőségi és biztonsági normáknak kell megfelelnie a bioaktív vegyületek tulajdonságainak fenntartására. Próbáljátok ki a rendkívül egészséges és tápláló manuka mézeket!

   

Manuka Health

   

Források

 Mutass kevesebbet

3 Tétel

oldalanként
Növekvő sorrendbe
Kategória
 • Fitness élelmiszer (3)
 • Ízesítők és édesítők (3)
Csomagolás (g)
 1. 500 g (3)
 2. 250 g (2)
Állag
 1. Élelmiszerek (3)
Összetétel
 1. Tiszta forma (3)
Termék kategóriája
Ár
Szűrés
Vegetáriánus (3)
Vegán (3)
Gluténmentes (3)
Laktózmentes (3)
BIO (3)
GMO mentes (3)
Mesterséges édesítő mentes (3)
Műanyag csomagolás mentes (3)
Aszpartám mentes (3)
 1. MGO™ 400+ Manuka honey - Manuka Health
  MGO™ 400+ Manuka méz - Manuka Health
  100%
  100 % (6)
  21490 Ft -tól
 2. MGO™ 250+ Manuka honey - Manuka Health
  MGO™ 250+ Manuka méz - Manuka Health
  100%
  100 % (2)
  24690 Ft
 3. MGO™ 550+ Manuka honey - Manuka Health
  Nincs raktáron
  MGO™ 550+ Manuka méz - Manuka Health
  100%
  100 % (4)

3 Tétel