Premium Pack DNS-teszt csomag – GenePlanet

0%
0% (0)
Gyártó: GenePlanet

A Premium Pack DNS-teszt csomag egy új és egyedülálló, 7 nagyon egyszerű otthoni, nyálminta alapú DNS teszt készlet, amely 77 génelemzés alapján biztosítja a legátfogóbb és egyedi betekintést az általános életmódodba. A tesztkészletek használatával könnyedén felfedezheted, hogyan működik a tested, melyik sporttevékenység a megfelelő a számodra, és felfedheted az általános egészségi állapotod és rejtett genetikai hajlamokat az életmódod több területén.

Hosszú távon nem elérhető

Premium Pack DNS-teszt csomag - 7 egyedi, otthoni, nyálminta alapú DNS teszt készlet életmódod és sportteljesítményed javítására

A Premium Pack DNS-teszt csomag egy új és egyedülálló összeállítás 7 könnyen használható otthoni, nyálminta alapú DNS teszt készletből, amelyek alapján 77 génelemzés segíthet jobban megérteni a géneket, és rajtuk keresztül személyre szabott ajánlások kidolgozásában. Használhatod ezt egészségi állapotod, sportteljesítményed javítására, vagy összpontosíthatsz a kifejezetten a DNS-edhez ajánlott tápanyagbevitelre. Minden embernek más a genetikai felépítése, ezért ami az egyik embernek jó, az nem biztos, hogy mindenkinek jót tesz. Ez a csomag egy egyedülálló lehetőséget kínál, hogy átfogóan többet megtudj a génjeidről, és pozitívan befolyásold az életed, megalapozottabb döntésekkel. Ennek a csomagnak az az előnye, hogy nem kell 7-szer mintát venned. Mindössze egy DNS-minta elegendő a 7 teszt eredményének értékeléséhez és értelmezéséhez.

         

A Premium Pack DNS teszt csomag a következőket tartalmazza:

 • A Diéta és testsúly DNS teszt felfedi, hogyan kell beállítani az étrended az optimális egészség és a testsúly fenntartásához. Fedezd fel, hogyan reagál szervezeted a szénhidrát- és zsírbevitelre. Ennek alapján megteheted a javasolt módosításokat az étrendedben, búcsút mondhatsz a megmagyarázhatatlan súlygyarapodásnak, és csökkentheted az édesség utáni sóvárgást vagy a megnövekedett étvágyat. A nők megtudják, hogy van-e egy „zsírégető gén” a genetikai felépítésükben, amely a fogyás szempontjából előnyös lehet. Az elemzés segítségével fogyhatsz, hosszú távon megtarthatod a súlyod, és megtörheted az állandó folyamatot, melyben különböző étrendeket tesztelsz, majd visszaszeded a leadott kilókat.
 • A Szív egészsége DNS teszt elemzi és értékeli a szív egészségével kapcsolatos genetikai hajlamokat, és segít az étrend és az általános életmód módosításában, hogy egészségesebb és erősebb legyen szíved. A vizsgálat tartalmaz egy génelemzést, amely kimutatja az omega-3 zsírsavak, trigliceridek, inzulinérzékenység vagy CRP (C-reaktív fehérje) anyagcseréd, amelynek szintje gyulladás előrehaladott szintjére adott válaszként természetes módon növekszik a szervezetben.
 • A Metabolizmus és életmód DNS teszt feltárja mennyire hatékony az anyagcseréd, laktóz intoleranciát vagy gluténérzékenységet, és az alkohol vagy nikotin függőség kialakulásának kockázatára való genetikai hajlamot. Használd életmódod javítására, és válassz megfelelőbb ételeket egyéni igényeidhez igazítva.
 • A Bőr egészsége és öregedése DNS teszt felfedi, hogy a gének hogyan befolyásolják a bőr állapotát és öregedési sebességét. Ez a teszt tanácsot adhat arról, hogyan kell beállítani az étrendet, az életmódot és a bőrápolást, az öregedés jeleinek a lehető legnagyobb mértékű késleltetéséhez, és hogy a bőr megőrizze rugalmasságát, feszességét és fiatalos kinézetét.
 • A Sporttevékenység DNS Test azt mutatja meg, hogy melyik sport a legalkalmasabb a számodra, és segíthet javítani sportteljesítményedet. Mindenkinek más és más a genetikai felépítése és az izomszerkezete, eltérő az izomrost-összetétele. Segít megtalálni a megfelelő sporttevékenységeket, amelyekben jobban teljesíthetsz és összhangban vannak a genetikai felépítéseddel. A teszt alapján megtudhatod az izomrostjaid összetételét, és hogy az erőnléti vagy az állóképességi sportok megfelelőbbek-e számodra. A vizsgálatok magukban foglalják azon genetikai tulajdonság értékelését is, amely befolyásolja az izom méretét és erejét, a VO2max-ot vagy a sporttevékenység utáni regeneráció szintjét. A teszt átfogó, személyre szabott ajánlást nyújt számodra, amely segítségével könnyebben elérheted a céljaid. 
 • A Vitaminok és ásványi anyagok DNS teszt a génelemzést arra használja, hogy megmutassa, mely ételeket vagy kiegészítőket kell beiktatnod az étrendedbe az emberi szervezetben zajló számtalan biokémiai reakcióhoz szükséges megfelelő mennyiségű vitamin és ásványi anyag bejuttatása érdekében.
 • Az Elme és Jólét DNS teszt azt fedi fel, hogy mennyire vagy érzékeny a stresszre, és milyen jól tudod kezelni azt. Azt is megmutatod, hogy inkább korai madár vagy éjszakai bagoly vagy, és segíthet optimalizálni az alvási menetrendedet, és növelni az energiaszintedet napközben.

    

A termékcsomagolás, a kézikönyv és a mobilalkalmazás, valamint a teszteredmények kizárólag angol nyelven elérhetőek. 

                      

DNA Test Premium Pack - GenePlanet

        

A Premium Pack DNS teszt csomag és előnyei

 • 7 forradalmian új, otthoni nyálmintán alapuló DNS tesztkészletet tartalmaz
 • egyetlen DNS-minta elegendő az eredmények értékeléséhez és értelmezéséhez
 • felhasználóbarát és könnyen használható
 • nincs szükség invazív beavatkozásra
 • a vizsgálat 77, az életmódhoz és a sportteljesítményhez kapcsolódó, gondosan kiválasztott géncsoportot értékel
 • kimutatja az alkohol- vagy nikotinfüggőségre való genetikai hajlamot
 • segít beazonosítani a gluténnel vagy laktózzal kapcsolatos lehetséges problémákat
 • kimutatja az izomrostok összetételét és a szervezet reakcióját a szénhidrát- és zsírbevitelre
 • DNS-elemzés alapján segít kiválasztani a megfelelő sportot
 • javíthatja a sportteljesítményt
 • kimutatja a lágyszöveti sérülésekre való fogékonyságot
 • javíthatja az alvásminőséget
 • elemzi a VO2max értékre való érzékenységet
 • felfedi a szervezet stresszes eseményekre adott reakcióját
 • felfedi, hogy génjeid hogyan befolyásolják a bőröd egészségét
 • javíthatja az életmódod
 • tájékoztatást ad arról, hogy a szervezeted hogyan birkózik meg a koffeinnel és az alkohollal
 • segíthet felfedni a puffadás és az emésztéssel kapcsolatos egyéb problémák okait
 • személyre szabott ajánlásokat nyújt a sportteljesítmény javításához és az étrended optimalizálásához
 • génelemzés alapján feltárja az ideális étrend összetételét
 • értékes tanácsot ad arra vonatkozóan, hogy az optimális mikrotápanyag-bevitel érdekében milyen ételeket és táplálékkiegészítőket érdemes fogyasztanod
 • segít az étrendet az elegendő mikrotápanyag-bevitelhez igazítani

   

Hogyan működik? 

 1. Miután megvásároltad és megkaptad tesztkészletet, látogass el a GenePlanet webhelyére, hozz létre egy fiókot, és regisztráld a teszted a vonalkóddal és biztonsági kóddal.
 2. Ezután vegyél nyálmintát az utasításoknak megfelelően, gondosan csomagold be, és tárold gyermekektől elzárva, száraz helyen, szobahőmérsékleten. Az alkalmazott tesztet ne tárolja hűtőszekrényben!
 3. A mintát díjmentesen elszállítjuk tőled egy futárszolgálaton keresztül, amint e-mailben felvetted a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal ([email protected] or +421 233 057 087), aki ezt követően egyezteti veled az átvétel időpontját.  Kérjük, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a teszt utasításoknak megfelelő elvégzését követően, amint lehet. A mintavétel és annak elszállítása között legfeljebb 7 nap telhet el. Csak így kaphatod meg az eredményeket a lehető leggyorsabban.
 4. Körülbelül 7 héten belül e-mailben értesítünk arról, hogy eredményeid elérhetők a GenePlanet alkalmazásban. Könnyen hozzáférhetsz úgy, hogy felmész a GenePlanet webhelyére és belépsz a fiókodba. A GenePlanet szigorú protokollok és biztonsági előírások szerint értékeli az eredményeket.
        
    

       

A Premium Pack DNS teszt csomag összesen 77 DNS elemzést tartalmaz, köztük:

 1. Étrend és testsúly (12 elemzés)
 2. A szív egészsége (7 elemzés)
 3. Metabolizmus és életmód (6 elemzés)
 4. A bőr egészsége és öregedése (17 elemzés)
 5. Sportteljesítmény (10 elemzés)
 6. Vitaminok és ásványi anyagok (12 elemzés)
 7. Elme és jólét (11 elemzés)

             

Figyelmeztetés

A tesztek gyermekek számára nem alkalmasak. Termék gyermekektől elzárva, száraz helyen, szobahőmérsékleten tartandó. A DNS tesztek stabilizáló folyadékot tartalmaznak, amely nem mérgező, és nem szabad lenyelni. Az alkalmazott tesztet ne tárolja hűtőszekrényben. A vizsgálatra vonatkozó utasítások és annak eredményei csak angol nyelven érhetők el. A GenePlanet elemzései a legszigorúbb szakmai szabványoknak megfelelően történnek. A GenePlanet különös figyelmet fordít a laboratóriumi és adatbiztonságra. Minden adat feldolgozása és tárolása a legmagasabb szintű biztonsági előírásoknak megfelelő európai és helyi jogszabályoknak megfelelően történik.

További Információ
EAN 0123012301234
Termék kód 39233010: -- S obsahom nepresahujúcim 2 litre
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Nettó súly 0.11 Kg
Db per csomag 30 db.
Bruttó súly 0.11 Kg
Length (cm) 18.50 ??
Width (cm) 12.50 ??
Height (cm) 3.50 ??
Készült EU
Termék kategóriája Táplálékkiegészítő
Főkategória DNS-tesztek
Egyéb kategóriák Ajándékok
Egyéb kategóriák
Ajándékok nőknek
Ajándékok férfiaknak
Diagnosztikai tesztek
Ajándékok az egész családnak

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Vásárlói vélemények Premium Pack DNS-teszt csomag – GenePlanet
Write Your Own Review
Véleményt ír:Premium Pack DNS-teszt csomag – GenePlanet
Te értékelésed
Variants Ár Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ