a legjobbak a diagnosztikai tesztek kategóriájából

Segítségre van szükséged valamelyik termék kiválasztásában? Nyerj ihletet azoktól a vásárlóktól, akik már kipróbálták termékeinket. Vásárlóink véleményeinek köszönhetően könnyen hozzáférhetsz mások tapasztalataihoz. Itt megtalálod a legtöbbet eladott termékeket a Diagnosztikai tesztek kategóriájából. A legeladottabb termék a Omega-3 teszt - Cerascreen.

Diagnosztikai tesztek - ez egy olyan termék kategória, amely otthon használható diagnosztikai teszteket foglal magában, amelyek segítségével megtalálhatod emésztési problémáid okát, felfedheted vitamin- és ásványi anyag hiányodat, esetleg életmódot válthatsz genetikai állományodnak megfelelően.

 Mutass többet

A nyál alapú otthoni DNA tesztek a gének elemzése által elárulják, hogyan változtassunk életmódunkon a génjeinknek megfelelően.

 

 • A Vitaminok és ásványi anyagok DNS-teszt 12 kiválasztott gént vizsgál, amelyek hatással vannak a szervezetben lévő makrotápanyagokra. Ennek köszönhetően megtudhatod, hogy mely vitaminokra és ásványi anyagokra érdemes hangsúlyt fektetned, s ezáltal csökkenteni vagy növelni azok bevitelét étkezéssel vagy táplálékkiegészítők fogyasztásával.

 • A Metabolizmus és életmód DNS-teszt felfedi az anyagcserénk hatékonyságát, a laktóz- vagy glutén intoleranciát, valamint kimutatja az alkohol- és nikotinfüggőség kialakulásának kockázatát.

 • A Sportteljesítmény DNS-teszt izmaink összetételéről árulkodik, ennek köszönhetően megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb aktivitást, amely genetikádhoz is ideális. Továbbá megállapítja, hogy mennyire jól regenerálódsz sportolás vagy fizikai aktivitás után, valamint hogy mennyire vagy hajlamos a lágyrész sérülésekre.

 • A Étrend és testsúly DNS-teszt felfedi a génjeid által tárolt információkat, így lehetőséged nyílik az étrended módosításra a saját szervezeted igényei szerint. Továbbá segíthet a fogyásban, a testsúlyod fenntartásában, valamint a különböző diéták helyettesítésében, ezáltal az állandó súlyingadozás elkerülésében.
 Mutass kevesebbet

8 Tétel

oldalanként
Növekvő sorrendbe
Kategória
 • DNS-tesztek (5)
 • Egyéb tesztek (3)
Gyártó
 1. GenePlanet (4)
 2. Cerascreen (2)
 3. Preventis (1)
 4. tellmeGen (1)
Szín
 1. violet (5)
 2. shadow (1)
Termék kategóriája
Termékcímkék
 1. Best Seller (1)
 2. 13% (1)
 3. 16% (1)
Ár
Szűrés
 1. Omega-3 Test - CERASCREEN
  Omega-3 teszt - Cerascreen
  100%
  100 % (1)
  36590 Ft
 2. Vitamin D Test - CERASCREEN
  D-vitamin teszt - Cerascreen
  100%
  100 % (1)
  21790 Ft
 3. Advanced DNA Test Kit - tellmeGen
  Advanced DNS-teszt csomag – tellmeGen
  100%
  100 % (1)
  75990 Ft
 4. DNA Test MyLifestyle - GenePlanet
 5. DNA Test MyHealth - GenePlanet
 6. DNA Test Premium - GenePlanet
 7. Preventis SmartTest Vitamin D Home
 8. DNA Test Metabolism and Lifestyle + Vitamins and Minerals - GenePlanet
  Nincs raktáron

8 Tétel