Étrend és testsúly DNS-teszt – GenePlanet

0%
0% (0)
Gyártó: GenePlanet

Az Étrend és testsúly DNS-teszt egy egyedülálló és nagyon egyszerű otthoni DNS-teszt, amely génanalízis alapján feltárja a túlsúlyra vagy elhízásra való genetikai hajlamot. Emellett azt is kimutatja, hogy a szervezet hogyan reagál a szénhidrát- vagy zsírbevitelre, és segít az étrendnek az optimális egészséghez és testsúlyhoz való igazításában. A személyre szabott táplálkozás még soha nem volt ilyen közel a céljaidhoz. 

 

A tesztkészlet általában 12 elemzést tartalmaz. Használd ki a különleges ajánlatot, és 12 elemzés áráért további 75 ingyenes elemzést kapsz. Összesen 87 különböző DNS-analízist kapsz.

Hosszú távon nem elérhető

Étrend és testsúly DNS-teszt – egy egyszerű és egyedi, nyálmintán alapuló DNS-teszt, amely segít az életmód javításában, a fogyásban, és segít megszabadulni az édesség utáni sóvárgástól

Az Étrend és testsúly DNS-teszt egy egyszerű házi, nyál alapú DNS-teszt készlet, amely génelemzés alapján elmondja, hogyan kell beállítani az étrendet az optimális egészség és testsúly fenntartása érdekében. Minden embernek más a genetikai felépítése, ezért ami az egyik embernek jó, az nem biztos, hogy mindenkinek jót tesz. Ez a forradalmian új DNS-teszt felfedi a génjeid titkait, egyedülálló lehetőséget adva arra, hogy személyre szabd az ételeidet, a genetikai hajlamaid ismeretében. Fedezd fel, hogyan reagál szervezeted a szénhidrát- és zsírbevitelre. Ennek alapján elvégezheted az étrended javasolt módosításait, búcsút mondhatsz a megmagyarázhatatlan súlygyarapodásnak, és csökkentheted az édesség utáni sóvárgást vagy a megnövekedett étvágyat. A nők megtudják, hogy van-e egy „zsírégető gén” a genetikai felépítésükben, amely előnyös lehet a fogás szempontjából. Most először DNS-elemzést használhatsz, hogy megtanuld, hogyan fordíthatod előnyödre a génjeidet a kifejezetten a számodra kifejlesztett, személyre szabott táplálkozási tanácsok révén.

         

A DNS-teszt Diéta és testsúly segíthet a fogyásban, a testsúly tartós fenntartásában és a különböző diéták tesztelésének állandó körforgásának megszakításában, illetve a testsúly visszanyerésében. Ahogy az elemzés eredményeinek megfelelően módosítod az étrended, azt is tapasztalhatod, hogy csökken a sós, édes vagy zsíros ételek iránti étvágyad és az ízlésed.

   

A csomagolás, a kézikönyv és a mobilalkalmazás, valamint a teszteredmények angol, szlovák, lengyel és szlovén nyelveken elérhetőek.

       

Étrend és testsúly DNS-teszt – GenePlanet

               

Az Étrend és testsúly DNS-teszt előnyei

 • forradalmian új, házi, nyálmintán alapuló DNS teszt készlet
 • nincs szükség invazív beavatkozásra
 • felhasználóbarát és könnyen használható 
 • felfedi a szervezet szénhidrátokra és zsírokra adott válaszát
 • javíthatja az életmódod
 • segít az étrend módosításában és a fogyásban 
 • személyre szabott táplálkozási tanácsokat ad
 • genetikai elemzés alapján tárja fel az étrend ideális összetételét

         

Hogyan működik?

 1. Amint megkaptad a tesztet a vásárlás után, hozz létre egy fiókot a GenePlanet gyártó weboldalán, és regisztráld teszted a vonalkóddal és biztonsági kóddal.
 2. Ezután vegyél nyálmintát az utasításoknak megfelelően, gondosan csomagolja be, és tárolja gyermekektől elzárva, száraz helyen, szobahőmérsékleten. A levett mintát nem szabad hűtőszekrényben tárolni!
 3. A mintát díjmentesen elszállítjuk tőled egy futárszolgálaton keresztül, amint e-mailben felvetted a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, aki ezt követően egyezteti veled az átvétel időpontját. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, lehetőleg még azon a napon vagy másnap, amikor az utasításoknak megfelelően elvégzed a tesztet, hogy a mintát a lehető leghamarabb át tudják venni. A mintavétel és annak elszállítása között legfeljebb 7 nap telhet el. Csak így kaphatod meg az eredményeket a lehető leggyorsabban.
 4. Körülbelül 7 héten belül e-mailben értesítünk, amint az eredmények elérhetővé válnak az online alkalmazásban, amelyhez könnyedén hozzáférhetsz a GenePlanet gyártó webhelyén regisztrált fiókon keresztül, amely szigorú protokollok és biztonsági szabályok szerint kiértékeli a teszteket. 
   
           
 

            

Az Étrend és testsúly DNS-teszt 87 DNS analízist tartalmaz, köztük:

 1. a leadott súly visszanyerésének kockázata
 2. elhízás kockázata
 3. telített zsírok bevitelére adott anyagcsereválasz
 4. egyszeresen telítetlen zsírok bevitelére adott anyagcsereválasz
 5. többszörösen telítetlen zsírok bevitelére adott anyagcsereválasz
 6. szénhidrátbevitelre adott anyagcsereválasz
 7. édes ételek túlzott fogyasztására való hajlam kockázata
 8. a jóllakottság és az éhség szintjének elemzése
 9. édes íz érzékelése
 10. keserű íz érzékelése
 11. az étrend ideális összetételének elemzése
 12. zsírégető gén (nőknél)

 

Ha kihasználod különleges ajánlatunkat, 75 ingyenes elemzést kapsz, beleértve az anyagcsere és életmód, a vitaminok és ásványi anyagok, valamint a sportteljesítmény elemzését.      


Figyelmeztetés:

Nem gyermekek számára készült termék. A termék gyermekektől elzárva, száraz helyen, szobahőmérsékleten tartandó. A DNS-vizsgálat nem mérgező stabilizáló folyadékot tartalmaz, amelyet nem szabad lenyelni. Az alkalmazott tesztet ne tárolja hűtőszekrényben. A vizsgálatra vonatkozó utasítások és annak eredményei csak angol nyelven érhetők el. A GenePlanet elemzéseit a legszigorúbb szakmai előírásoknak megfelelően végzik, és a GenePlanet kiemelt figyelmet fordít a laboratóriumok és a tárolt adatok biztonságára. Az adatok tárolása és feldolgozása a legszigorúbb biztonsági előírásoknak megfelelő európai és helyi jogszabályoknak megfelelően történik.

További Információ
EAN 3830077960054
Termék kód 39233010: -- S obsahom nepresahujúcim 2 litre
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Nettó súly 0.11 Kg
Db per csomag 30 db.
Bruttó súly 0.11 Kg
Length (cm) 18.50 ??
Width (cm) 3.50 ??
Height (cm) 12.00 ??
Készült EU
Termék kategóriája Táplálékkiegészítő
Főkategória DNS-tesztek
Egyéb kategóriák Ajándékok
Ajándékok nőknek
Ajándékok férfiaknak
Diagnosztikai tesztek

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Vásárlói vélemények Étrend és testsúly DNS-teszt – GenePlanet
Write Your Own Review
Véleményt ír:Étrend és testsúly DNS-teszt – GenePlanet
Te értékelésed
Variants Ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ