Vitaminok és ásványi anyagok DNS-teszt – GenePlanet

Értékelés:
100 % of 100
100 % (2)
Gyártó: GenePlanet

A Vitaminok és ásványi anyagok DNS-teszt egy egyedülálló és nagyon egyszerű otthoni DNS-teszt, amely génanelemzést használ, hogy felfedje, mely ételeket vagy kiegészítőket kell beiktatnod az étrendedbe az elegendő vitamin és ásványi anyag bejuttatása érdekében. Feltárja az oxidatív stressz által okozott sejtkárosodásra vonatkozó genetikai hajlamot is, és személyre szabott ajánlások alapján tanácsokat ad, hogyan vihetsz be rengeteg kulcsfontosságú mikrotápanyagot

 

A tesztkészlet általában 12 elemzést tartalmaz. Használd ki a különleges ajánlatot, és 12 elemzés áráért további 75 ingyenes elemzést kapsz. Összesen 87 különböző DNS-elemzést kapsz.

Hosszú távon nem elérhető

A Vitaminok és ásványi anyagok DNS-teszt segít a genetikai alapú fontos mikrotápanyagok optimális bevitelében  

A Vitaminok és ásványi anyagok DNS-teszt egy egyszerű otthoni nyálmintán alapuló DNS-teszt, amely génelemzés segítségével megmutatja, hogyan kell beállítani a diétát az optimális mennyiségű kulcsfontosságú vitaminok és ásványi anyagok bejuttatása érdekében. Minden embernek más a genetikai felépítése, ezért ami az egyik embernek jó, az nem biztos, hogy mindenkinek jót tesz. Ez a forradalmian új DNS-teszt megfejti a génjeid titkait, és egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy az étrendedet az egyéni szükségleteidhez igazítsd. A vizsgálat gondosan kiválasztott géncsoportokat értékel, amelyek befolyásolják a mikrotápanyagok anyagcseréjét. Ennek köszönhetően megtudhatod, hogy mely vitaminokra és ásványi anyagokra kell összpontosítanod, melyek bevitelét étrend- vagy táplálékkiegészítőkkel csökkentheted vagy növelheted.

   

A mikrotápanyagok, főként vitaminok és ásványi anyagok optimális bevitele kulcsfontosságú az emberi szervezetben végbemenő számos biokémiai reakcióhoz. A C-, B6- és B12-vitamin például fontos az idegrendszer és az immunrendszer megfelelő működéséhez, ugyanakkor hozzájárulnak a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez. Továbbá az utóbbi időben a megfelelő D-vitamin szint is egyre fontosabbá vált, ami szükséges az izmok és az immunrendszer megfelelő működéséhez, ugyanakkor hozzájárul a csontok és a fogak egészségének megőrzéséhez. Például a szervezetben található D-vitamin szintjével kapcsolatban kiderült, hogy a DHCR7 és a CYP2R1 gének képesek befolyásolni. A CA1, PPCDC és NBDY génvariánsok elemzése segít a cink bevitelének további beállításában, amely a szervezet több mint 300 biokémiai folyamatában vesz részt. Például fontos az erős immunrendszerhez, a vér egészséges tesztoszteron szintjéhez, a haj, a köröm és a bőr egészségéhez. A vizsgálati eredményekből azt is megtudhatod, hogy genetikailag hajlamos vagy-e a túlzott oxidatív stresszre, vashiányra vagy túl magas vasszintre. Az eredmények kitérnek arra is, hogy kell-e korlátoznod a sóbevitelt.

A csomagolás, a kézikönyv és a mobilalkalmazás, valamint a teszteredmények angol, szlovák, lengyel és szlovén nyelveken elérhetőek.

       

       

DNA Test Vitamins and Minerals - GenePlanet

 

A Vitaminok és ásványi anyagok DNS teszt és előnyei

 • forradalmian új, házi, nyálmintán alapuló DNS-teszt készlet
 • nincs szükség invazív beavatkozásra
 • felhasználóbarát és könnyű a használata 
 • javíthatja az életmódod
 • személyre szabott táplálkozási tanácsokat ad
 • tanácsot ad arra vonatkozóan, hogy az optimális mikrotápanyag-bevitel érdekében milyen ételeket és táplálékkiegészítőket kell fogyasztanod
 • segít az étrend és a megfelelő tápanyagbevitel beállításában

           

Hogyan működik? 

 1. Amint megkaptad a tesztet a vásárlás után, hozz létre egy fiókot a GenePlanet gyártó weboldalán, és regisztráld a teszted a vonalkóddal és biztonsági kóddal.
 2. Ezután vegyél nyálmintát az utasításoknak megfelelően, gondosan csomagold be, és tárold gyermekektől elzárva, száraz helyen, szobahőmérsékleten. A levett mintát nem szabad hűtőszekrényben tárolni!
 3. A mintát díjmentesen elszállítjuk tőled egy futárszolgálaton keresztül, amint e-mailben felvetted a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, aki ezt követően egyezteti veled az átvétel időpontját. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, lehetőleg még azon a napon vagy másnap, amikor az utasításoknak megfelelően elvégzed a tesztet, hogy a mintát a lehető leghamarabb át tudják venni. A mintavétel és annak elszállítása között legfeljebb 7 nap telhet el. Csak így kaphatod meg az eredményeket a lehető leggyorsabban.
 4. Körülbelül 7 héten belül e-mailben értesítünk, amint az eredmények elérhetővé válnak az online alkalmazásban, amelyhez könnyedén hozzáférhetsz a GenePlanet gyártó webhelyén regisztrált fiókon keresztül, amely szigorú protokollok és biztonsági szabályok szerint kiértékeli a teszteket.

    
           

A Vitaminok és ásványi anyagok DNS teszt 87 DNS elemzést tartalmaz, köztük:

 1. B6-vitamin
 2. B9-vitamin
 3. B12-vitamin
 4. C-vitamin
 5. D-vitamin
 6. E-vitamin
 7. Vas
 8. Nátrium (só) 
 9. Kálium
 10. Cink
 11. Szelén
 12. Oxidatív stressz

 

Ha kihasználod különleges ajánlatunkat, 75 ingyenes elemzést kapsz, beleértve az étrend és testsúly, a sportteljesítmény, az anyagcsere és az életmód elemzését.

 

Figyelmeztetés:

Nem gyermekek számára készült termék. A termék gyermekektől elzárva, száraz helyen, szobahőmérsékleten tartandó. A DNS-vizsgálat nem mérgező stabilizáló folyadékot tartalmaz, amelyet nem szabad lenyelni. Az alkalmazott tesztet ne tárolja hűtőszekrényben. A vizsgálatra vonatkozó utasítások és annak eredményei csak angol nyelven érhetők el. A GenePlanet elemzéseit a legszigorúbb szakmai előírásoknak megfelelően végzik, és a GenePlanet kiemelt figyelmet fordít a laboratóriumok és a tárolt adatok biztonságára. Az adatok tárolása és feldolgozása a legszigorúbb biztonsági előírásoknak megfelelő európai és helyi jogszabályoknak megfelelően történik.

További Információ
EAN 0123012301233
Termék kód 39233010: -- S obsahom nepresahujúcim 2 litre
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Nettó súly 0.11 Kg
Db per csomag 30 db.
Bruttó súly 0.11 Kg
Length (cm) 18.50 ??
Width (cm) 12.50 ??
Height (cm) 4.00 ??
Készült EU
Termék kategóriája Kiegészítők
Főkategória DNS-tesztek
Egyéb kategóriák Ajándékok
Ajándékok nőknek
Ajándékok férfiaknak
Diagnosztikai tesztek
Ajándékok az egész családnak

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Vásárlói vélemények Vitaminok és ásványi anyagok DNS-teszt – GenePlanet
Write Your Own Review
Véleményt ír:Vitaminok és ásványi anyagok DNS-teszt – GenePlanet
Te értékelésed
Variants Ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ