Sportteljesítmény DNS-teszt – GenePlanet

0%
0% (0)
Gyártó: GenePlanet

A Sportteljesítmény DNS-teszt egy egyedülálló és nagyon egyszerű otthoni DNS-teszt, amely génelemzés alapján feltárja az izmok összetételét, és segít megtalálni a megfelelő sporttevékenységet, amely összhangban van a genetikai felépítéseddel. Azt is kimutatja, hogy hajlamos vagy-e lágyszöveti sérülésekre, hogyan reagál a szervezeted az erőnléti edzésre, és milyen jól regenerálódik a sporttevékenységet követően.

 

A tesztkészlet általában 10 elemzést tartalmaz. Használd ki a különleges ajánlatot, és 10 elemzés áráért további 77 ingyenes elemzést kapsz. Összesen 87 különböző DNS-elemzést kapsz.

Hosszú távon nem elérhető

A Sporttevékenység DNS-teszt feltárja a genetikai adottságaidnak legmegfelelőbb sportot

A Sporttevékenység DNS-teszt egy egyszerű otthoni, nyálmintán alapuló DNS-teszt, amely génanalízissel tárja fel, hogy melyik sport a legalkalmasabb a számodra, és segít javítani a sport teljesítményed. Mindenkinek más és más a genetikai felépítése és az izomszerkezete, eltérő az izomrost-összetétele. Ez hatással van azoknak a sporttevékenységeknek a későbbi kiválasztására, amelyekben nagyszerű eredményeket érhetsz el, amelyek összhangban vannak a genetikai adottságaiddal. Ez a forradalmian új DNS-teszt megfejti a gének titkait, és egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy egyéni DNS-felépítésednek megfelelően módosítsd a sportteljesítményed.

      

A teszt specifikus géncsoportokat értékel ki, amelyek fontos szerepet játszanak a sportteljesítményben és az edzési szokásaidban. Segít felfedezni genetikai hajlamaidnak megfelelő sporttevékenységet. A teszt alapján megtudhatod az izomrostjaid összetételét, és hogy az erőnléti vagy az állóképességi sport megfelelőbb-e számodra. Segít meghatározni azt is, hogy ki vagy-e téve lágyszöveti sérüléseknek, mint az izmok, inak, szalagok, és kell-e csökkentened azokat a tevékenységeket, amelyek a legnagyobb kockázatot jelentik számodra. A harcos COMT gén elemzése alapján meglátod, hogyan reagálsz a stresszes helyzetekben, amely segít tájékozottabb döntések meghozatalában, amelyek hatalmas hatással lehetnek a minőségre és a hatékonyságra, nem csak a sportban. A vizsgálatok magukban foglalták azon genetikai tulajdonság értékelését is, amely befolyásolja az izom méretét és erejét, a VO2max-ot vagy a sporttevékenység utáni regeneráció szintjét. A teszt átfogó, személyre szabott ajánlást nyújt számodra, amely segítségével könnyebben elérheted a céljaid.

            

A csomagolás, a kézikönyv és a mobilalkalmazás, valamint a teszteredmények angol, szlovák, lengyel és szlovén nyelveken elérhetőek.

DNA Test Sports Performance - GenePlanet

       

A Sportteljesítmény DNS-teszt és előnyei

 • forradalmian új, házi, nyálmintán alapuló DNS-teszt készlet
 • nincs szükség invazív beavatkozásra
 • felhasználóbarát és könnyen használható
 • felfedi az izomrostok összetételét
 • DNS-elemzés alapján segít a megfelelő sport kiválasztásában
 • javíthatja a sportteljesítményt
 • kimutatja a lágyszöveti sérülésekre való érzékenységet
 • elemzi a VO2max értékre való érzékenységet
 • felfedi a stresszes helyzetekre adott választ
 • személyre szabott ajánlásokat nyújt a sportteljesítmény javítása érdekében

    

Hogyan működik?

 1. Amint megkaptad a tesztet a vásárlás után, hozz létre egy fiókot a GenePlanet gyártó weboldalán, és regisztráld a teszted a vonalkóddal és biztonsági kóddal.
 2. Ezután vegyél nyálmintát az utasításoknak megfelelően, gondosan csomagold be, és tárold gyermekektől elzárva, száraz helyen, szobahőmérsékleten. A levett mintát nem szabad hűtőszekrényben tárolni!
 3. A mintát díjmentesen elszállítjuk tőled egy futárszolgálaton keresztül, amint e-mailben felvetted a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, aki ezt követően egyezteti veled az átvétel időpontját. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, lehetőleg még azon a napon vagy másnap, amikor az utasításoknak megfelelően elvégzed a tesztet, hogy a mintát a lehető leghamarabb át tudják venni. A mintavétel és annak elszállítása között legfeljebb 7 nap telhet el. Csak így kaphatod meg az eredményeket a lehető leggyorsabban.
 4. Körülbelül 7 héten belül e-mailben értesítünk, amint az eredmények elérhetővé válnak az online alkalmazásban, amelyhez könnyedén hozzáférhetsz a GenePlanet gyártó webhelyén regisztrált fiókon keresztül, amely szigorú protokollok és biztonsági szabályok szerint kiértékeli a teszteket.
         
    
 
        

A Sportteljesítmény DNS-teszt 87 DNS-elemzést tartalmaz, köztük:

 1. lágyszöveti sérülések (izmok, inak vagy szalagok) kockázata
 2. harcos gén
 3. VO2max - állóképességi sportpotenciál
 4. testedzés utáni felépülés
 5. izomtömeg
 6. száraz testtömeg
 7. állóképesség
 8. teljesítmény képesség
 9. nyugalmi szívfrekvencia
 10. izomgörcs
 
Ha kihasználod különleges ajánlatunkat, 77 ingyenes elemzést kapsz, beleértve az étrend és testsúly, a vitaminok és ásványi anyagok, az anyagcsere és az életmód elemzését.        

Figyelmeztetés:

Nem gyermekek számára készült termék. A termék gyermekektől elzárva, száraz helyen, szobahőmérsékleten tartandó. A DNS-vizsgálat nem mérgező stabilizáló folyadékot tartalmaz, amelyet nem szabad lenyelni. Az alkalmazott tesztet ne tárolja hűtőszekrényben. A vizsgálatra vonatkozó utasítások és annak eredményei csak angol nyelven érhetők el. A GenePlanet elemzéseit a legszigorúbb szakmai előírásoknak megfelelően végzik, és a GenePlanet kiemelt figyelmet fordít a laboratóriumok és a tárolt adatok biztonságára. Az adatok tárolása és feldolgozása a legszigorúbb biztonsági előírásoknak megfelelő európai és helyi jogszabályoknak megfelelően történik.

További Információ
EAN 0123012301232
Termék kód 39233010: -- S obsahom nepresahujúcim 2 litre
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Nettó súly 0.11 Kg
Db per csomag 30 db.
Bruttó súly 0.11 Kg
Length (cm) 18.50 ??
Width (cm) 12.50 ??
Height (cm) 4.00 ??
Készült EU
Termék kategóriája Kiegészítők
Főkategória DNS-tesztek
Egyéb kategóriák Ajándékok
Ajándékok nőknek
Ajándékok férfiaknak
Diagnosztikai tesztek

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Vásárlói vélemények Sportteljesítmény DNS-teszt – GenePlanet
Write Your Own Review
Véleményt ír:Sportteljesítmény DNS-teszt – GenePlanet
Te értékelésed
Variants Ár Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ