Metabolizmus és életmód DNS-teszt – GenePlanet

0%
0% (0)
Gyártó: GenePlanet

A Metabolizmus és életmód DNS-teszt egy egyedülálló és nagyon egyszerű otthoni DNS-teszt, amely génelemzés alapján feltárja az anyagcseréd hatékonyságát, laktóz intoleranciát vagy gluténérzékenységet, és az alkohol- vagy nikotin függőség kockázatát. 

 

A tesztkészlet általában 6 elemzést tartalmaz. Használd ki a különleges ajánlatot, és 6 elemzés áráért további 81 ingyenes elemzést kapsz. Összesen 87 különböző DNS-elemzést kapsz.

Raktáron
43490 Ft

Metabolizmus és életmód DNS-teszt – megfejti a gének titkait, segít felfedni a gluténérzékenységet, laktózintoleranciát és az alkoholfüggőség kockázatát

A Metabolizmus és életmód DNS-teszt egy egyedülálló és nagyon egyszerű otthoni DNS-teszt, amely génelemzés alapján feltárja az anyagcseréd hatékonyságát, laktóz intoleranciát vagy gluténérzékenységet, és az alkohol- illetve nikotin függőség kockázatát. Minden embernek más a genetikai felépítése, ahogy a genetikai hajlama is eltérő az alkohol-, glutén- vagy a laktóz toleranciára. Ez a forradalmian új DNS-teszt megfejti a gének titkait, és egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy egyéni igényeidnek megfelelően módosítsd az életmódod.

           

A teszt specifikus géncsoportokat értékel ki, amelyek fontos szerepet játszanak a koffein, az alkohol, a glutén vagy a laktóz anyagcseréjében. Felfedi, hogy mennyire jól tudod feldolgozni a koffeint, alkoholt, vagy hoy van-e genetikai hajlamod a gluténnel vagy laktózzal kapcsolatos emésztési problémák komolyabb kockázatára. Ennek köszönhetően jelentősen jobb és körültekintőbb döntéseket tudsz hozni az ételválasztással kapcsolatban, ezáltal pedig sokkal jobban érezheted magad. Az alkohol- vagy nikotinfüggőség fokozott kockázatával járó génanalízis eredményei alapján az életmódodat is módosíthatod. Mindez segíthet javítani a mindennapi életmódot és a jobb döntéseket, amelyek hatalmas hatással lehetnek az életminőségre.

       

A csomagolás, a kézikönyv és a mobilalkalmazás, valamint a teszteredmények angol, szlovák, lengyel és szlovén nyelveken elérhetőek.

     

       Metabolizmus és életmód DNS-teszt

           

A Metabolizmus és életmód DNS-teszt előnyei

 • forradalmian új, házi, nyálmintán alapuló DNS-teszt
 • nincs szükség invazív beavatkozásra
 • felhasználóbarát és könnyen használható 
 • kimutatja az alkohol- vagy nikotinfüggőségre való genetikai hajlamot
 • segít beazonosítani a gluténnel vagy laktózzal kapcsolatos lehetséges problémákat
 • javíthatja az életmódod
 • felfedi, hogyan kezeli a szervezet a koffeint és az alkoholt 
 • segít azonosítani a puffadás okát és egyéb emésztés problémákat
 • személyre szabott ajánlásokat nyújt életmódváltáshoz

   

Hogyan működik?

 1. Amint megkaptad a tesztet a vásárlás után, hozz létre egy fiókot a GenePlanet gyártó weboldalán, és regisztráld a teszted a vonalkóddal és biztonsági kóddal.
 2. Ezután vegyél nyálmintát az utasításoknak megfelelően, gondosan csomagolja be, és tárold gyermekektől elzárva, száraz helyen, szobahőmérsékleten. A levett mintát nem szabad hűtőszekrényben tárolni!
 3. A mintát díjmentesen elszállítjuk tőled egy futárszolgálaton keresztül, amint e-mailben felvetted a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, aki ezt követően egyezteti veled az átvétel időpontját. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, lehetőleg még azon a napon vagy másnap, amikor az utasításoknak megfelelően elvégzed a tesztet, hogy a mintát a lehető leghamarabb át tudják venni. A mintavétel és annak elszállítása között legfeljebb 7 nap telhet el. Csak így kaphatod meg az eredményeket a lehető leggyorsabban.
 4. Körülbelül 7 héten belül e-mailben értesítünk, amint az eredmények elérhetővé válnak az online alkalmazásban, amelyhez könnyedén hozzáférhetsz a GenePlanet gyártó webhelyén regisztrált fiókon keresztül, amely szigorú protokollok és biztonsági szabályok szerint kiértékeli a teszteket.
    
 
  

A Metabolizmus és életmód DNS-teszt 87 DNS elemzést tartalmaz, köztük:

 1. alkohol anyagcsere
 2. koffein anyagcsere
 3. laktóz intolerancia
 4. gluténérzékenység
 5. nikotinfüggőség
 6. alkoholfüggőség

   

Ha kihasználod különleges ajánlatunkat, 81 ingyenes elemzést kapsz, beleértve az étrend és testsúly, vitaminok és ásványi anyagok, valamint a sportteljesítmény elemzését.    

 

Figyelmeztetés:

Nem gyermekek számára készült termék. A termék gyermekektől elzárva, száraz helyen, szobahőmérsékleten tartandó. A DNS-vizsgálat nem mérgező stabilizáló folyadékot tartalmaz, amelyet nem szabad lenyelni. Az alkalmazott tesztet ne tárolja hűtőszekrényben. A vizsgálatra vonatkozó utasítások és annak eredményei csak angol nyelven érhetők el. A GenePlanet elemzéseit a legszigorúbb szakmai előírásoknak megfelelően végzik, és a GenePlanet kiemelt figyelmet fordít a laboratóriumok és a tárolt adatok biztonságára. Az adatok tárolása és feldolgozása a legszigorúbb biztonsági előírásoknak megfelelő európai és helyi jogszabályoknak megfelelően történik.

További Információ
Készült EU
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Termék kategóriája Kiegészítők
EAN 3830077960078
Termék kód 39233010: -- S obsahom nepresahujúcim 2 litre
Nettó súly 0.11 Kg
Db per csomag 30 db.
Bruttó súly 0.11 Kg
Length (cm) 18.50 ??
Width (cm) 12.50 ??
Height (cm) 4.00 ??
Főkategória DNS-tesztek
Egyéb kategóriák Diagnosztikai tesztek

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Metabolizmus és életmód DNS-teszt – GenePlanet
Write Your Own Review
Véleményt ír:Metabolizmus és életmód DNS-teszt – GenePlanet
Your Rating
Variants Price Speciális ár Raktáron
single_variant 54490 Ft 43490 Ft
Szállításra kész
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ