Fitness recept: Csokis muffin túróval

Fitness recept: Csokis muffin túróval

Fehérjedús muffin, amelynek nagyszerű az íz, és bárhová elvihető. Még nem kóstoltad? Akkor a mai recept csak neked szól. Az elkészítés olyan egyszerű, hogy bárki meg tudja csinálni. És a rétegeknek köszönhetően a muffin azonnal megragadja mindenki figyelmét. És tudod mi a legjobb az egészben? A titkos ropogós összetevő – Protein Crispies.

Hozzávalók:

Hozzávalók a krémhez:

Hozzávalók a díszítéshez:

Csokis muffin túróval - Hozzávalók

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Kezdjük a sütő előmelegítésével 170°C-ra. Egy nagy tálban keverjük össze a száraz hozzávalókat: a tönkölybúza finomlisztet, a vaníliás fehérjét, a kakaóport és a sütőport.

Egy másik tálban keverjük össze a banánt, a tojásokat és a MoiMüv Protein Milkshaket az olvasztott kókuszolajjal. Öntsük ezt a folyékony keveréket a száraz hozzávalókhoz, és keverjük simára a tésztát. Végül adjuk hozzá a MoiMüv Protein Crispiest majd keverjük össze még egyszer jó alaposan. Tegyük félre a tésztát, és készítsük el a krémet.

Csokis muffin túróval - elkészítés

Keverjük össze a zsírszegény túrót, a vaníliás fehérjeport és a tojást. Keverjünk jól össze minden hozzávalót.

Csokis muffin túróval - túrókrém elkészítése

Ezután lassan elkezdhetjük a rétegezést. Vegyünk egy muffintepsit, és béleljük ki szilikon vagy papír muffinformákkal. Tegyünk egy kanál tésztát az aljára, egy kanál krémsajtot, majd a tetejére ismét tésztát. Így rétegezzük, amíg a formák teljesen meg nem telnek. Ha kész, szórjunk a tetejére MoiMüv Protein Crispiest

Csokis muffin túróval - sütés előtt

Helyezzük az előkészített muffinokat az előmelegített sütőbe, és süssük körülbelül 30 percig. Miután megsült, azonnal tálalható.

Tippünk: A muffinok tetejére ZERO csokiszirupot is tehetsz.

Csokis muffin túróval

Tápértékek

1 muffin (összesen 12 muffin)

Energiatartalom179 kcal
Fehérje15 g
Szénhidrát18 g
Zsír5 g
Rost1 g

Szereted az édes finomságokat, amelyeket bárhová magaddal vihetsz? Akkor ez a muffin remek választásnak bizonyul. Ideális gyors nassolnivalónak, desszertnek vagy a reggeli részeként.

Nyugodtan oszd meg velünk alkotásaid a közösségi médiában és taggeld: #gymbeamhu.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük