Fitness recept: Csőben sült spagetti

Fitness recept: Csőben sült spagetti

Ez a recept tetszeni fog azoknak a szakácsoknak, akik a lehető legkevesebb piszkos edényt szeretnék főzés után. Ez az egyfazekas spagetti egy nagyszerű étel, amely nem hagy rendetlenséget a konyhában. Ízekben gazdag, így ha az olasz konyha rajongója vagy, ez egy remek tipp a következő ebédhez.

Hozzávalók:

Csőben sült spagetti - hozzávalók

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés menete:

Melegítsük elő a sütőt 190°C-ra. Vegyünk egy tepsit, fújjuk be főzőspray-vel, és tegyük bele a félbetört nyers spagettit, adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, a meghámozott és felaprított hagymát, az oregánót, a sót és a fekete borsot, és óvatosan keverjük össze az egészet.

Csőben sült spagetti - elkészítés menete

Ezután adjuk hozzá a paradicsomkonzervet, a bolognai szószt, az apróra vágott paprikát és a csirkét. Szükség szerint öntsük fel vízzel, és keverjük össze az egészet.

Tegyük az előkészített keveréket a sütőbe, és süssük kb. 45-55 percig, amíg a teteje aranyszínű, a mártás pedig sűrű nem lesz. Sütés közben folyamatosan ellenőrizzük, ha szükséges, adjunk hozzá még egy kis vizet. A sütés idejének felénél jól keverjük meg. Ha kész, vegyük ki a sütőből, szórjuk meg parmezán sajttal, és tálaljuk.

Csőben sült spagetti

Fedezd fel bestsellereinket:

Tápértékek

1 adag hússal (összesen 2 adag)

Energia545 kcal
Fehérje32 g
Szénhidrát90 g
Zsír5 g
Rost6 g

Szóval, sikerült elcsábítanunk téged ezzel a finomsággal, egy csipetnyi Olaszországgal?

Bátran oszd meg velünk az alkotásaid a közösségi médiában és használd a #gymbeamhu hashtaget.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük