Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Power Band Loop erősítő gumi 8-13 kg sárga - YAKIMASPORT

Gyártó: YAKIMASPORT

A Power Band Loop erősítő gumiszalag sárga színben egy rendkívül tartós, varrásmentes, alkalmas saját testsúlyos és funkcionális edzéshez. Ez az erősítő szalag az ellenállás különböző fokozatait kínálja a progresszív rezisztencia edzéshez. gumi ellenállása 8-13 kg, biztonságos segítséget nyújt és az izmok gyors erőnövelését biztosítja.

 
Akciós ár 3 790 Ft Lista ár 0 Ft Szállítási költség 690 Ft -tól
(INGYENES szállítás 21 000 Ft feletti rendelés esetén)

A Power Band Loop erősítő gumiszalag biztosítja az izmok gyors erőnövelését az erőedzéseknél és a saját testsúlyos edzéseknél

A Power Band Loop erősítő gumiszalag sárga színben egy rendkívül tartós, varrásmentes, alkalmas saját testsúlyos és funkcionális edzéshez. Ez az erősítő szalag az ellenállás különböző fokozatait kínálja a progresszív rezisztencia edzéshezSaját testsúllyal történő edzésekhez alkalmas, vagy a konditeremben az erősítő edzésekhez és olyan gyakorlatoknál, mint a fekvenyomás, a felhúzás vagy a guggolás. Sőt megfelelő segítséget nyújt a rehabilitációs gyakorlatoknál is. Ideális segítség az edzéshez olyan emberek számára, akik funkcionális edzést végeznek, ha segítségre van szükségük és nincs edzőtársuk.

 

A gumi tulajdonságai

HosszúságSzélességEllenállás
104 cm13 mm8-13 kg
A vásárlók véleményei

Power Band Loop erősítő gumi 8-13 kg sárga - YAKIMASPORT

Write Your Own Review
Véleményt ír:Power Band Loop erősítő gumi 8-13 kg sárga - YAKIMASPORT
A Te értékelésed
Forgalmazó
295
Termék kategóriája
Kiegészítők
EAN
5906718236425
Bruttó súly
0.12 kg
Hosszúság
26.00 cm
Szélesség
4.00 cm
Magasság
1.30 cm
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Power Band Loop erősítő gumi 8-13 kg sárga - YAKIMASPORT

A kérdés leírása
Írj választ