Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

ProbioTen - GymBeam

Gyártó: GymBeam

A ProbioTen egy probiotikum termék, tehát élő szervezetek, és egészen 10 probiotikus törzset tartalmaz, melyek gondoskodnak az emésztőrendszer egészséges működéséről, óvják a bélflórát és javítják a koleszterinszintet. A ProbioTen adagonként egészen 10 milliárd élőkultúrát tartalmaz, melyek támogatják a vitaminok és ásványi anyagok felszívódását, ezzel kedvező hatással vannak az immunrendszerre és a szervezet védekező képességére.

Raktáron
Akciós ár 3 500 Ft Lista ár 0 Ft Szállítási költség 590 Ft -tól
(INGYENES szállítás 21 000 Ft feletti rendelés esetén)

ProbioTen – komplex probiotikumok, melyek biztosítják a megfelelő emésztést, óvják a bélflórát és támogatják az immunrendszert

A ProbioTen komplex probiotikumok (élő mikroorganizmusok és az egészség számára kedvező hatású baktériumok), melyek a bélflórát egyensúlyban tartják, és meggátolják a káros mikroorganizmusok szaporodását a testben. Ez a 10 probiotikus törzs gondoskodik az emésztő- és immunrendszer egészséges működéséről, ahogy a szervezet védekező képességéről is. A probiotikumok szabályozzák a belek működését, segítenek hasmenésnél és székrekedésnél, eltávolítják a testből a toxikus anyagokat, és javítják a nagy mennyiségű rossz koleszterinszintű embereknél a lipid profilt. A probiotikumok továbbá képesek enyhíteni a laktóz intolerancia tüneteit, mivel β-galaktozidáz enzimet termelnek, mely lebontja a laktózt.


A ProbioTen probiotikum egy adagjában egészen 10 milliárd élőkultúra található, melyek biztosítják a vitaminok és ásványi anyagok hatékony felszívódását, ami kedvező hatással van az immunrendszerre.

 
  ProbioTen probiotiká - GymBeam
 
 
 

Mikor fogyasszunk nagyobb mértékben proibotikumokat?

Nagyobb mértékben megfázáskor, betegségkor, fertőzésekkor, vagy az immunrendszer legyengülése esetében kellene probiotikumokat fogyasztani. Szintén ajánlott kiegészítő termék antibiotikumok fogyasztása esetében is, melyek károsítják a bél mikroflóráját, valamint ajánljuk emésztési, vagy gyomor nehézségek esetében is.

 

Milyen probiotikumokat tartalmaz a Probioten?

A Probioten egyedülálló probiotikum összetételében azonnal néhány különböző típusú élő mikroorganizmust megtalálhatunk. Az emésztés javítására és az emésztőrendszer támogatására a termékben Bifidus an lactis, Lactobacilus plantarum, Bifidus bifidum és bifidus breve található. A laktóz intolerancia tüneteinek enyhítésére a Lactobacilus casei szolgál. A Lactobacilus brevis természetes módon küzd a fertőzések ellen, és képes hatékonyabbá tenni az antibiotikumokat. A Bifidus I infantis harcol a sömör kialakulása ellen, és eltávolítja a testből a felhalmozódott toxikus anyagokat. A Bifidus I longum pedig támogatja az immunrendszer működését és segít a vitaminok és ásványok jobb felszívódásában. A koleszterin szintjének csökkenését, ahogy az allergiák kialakulását is segít megelőzni a Lactobacilus acidophilus. A Probioten termékben található frukto-oligoszacharidok támogatják az emésztőrendszer megfelelő működését és óvják a bélflórát.

 

A ProbioTen és előnyei

 • probiotikum komplexum
 • adagonként egészen 10 milliárd élőkultúrát tartalmaz
 • segít az emésztőrendszer megfelelő működésében
 • óvja és javítja a bélflórát
 • támogatja a vitaminok és ásványok felszívódását
 • támogatja az immunrendszert
 • enyhíti a laktóz érzékenység tüneteit
 • hatékonyabbá teszi az antibiotikumokat
 • eltávolítja a test toxikus anyagait
 • csökkenti a koleszterin szintet
 • preventív hatással van az allergiákkal szemben
 • javítja a lipid profilt

 

Összetétel

Fibrillin, frukto-oligoszacharidok, probiotikus törzsek (Bifidus an lactis, Lactobacilus plantarum, Bifidus breve, Lactobacilus rhamnosus, Lactobacilus casei, Lactobacilus brevis, Bifidus bifidum, Bifidus l infantis, Bifidus l longum, Lactobacilus acidophilus).

 

Adagolás

Fogyassz napi 1 adagot (2 kapszula) az étkezés során.

 

Tápérték táblázat

Tápértékekadag
Bifidus an lactis2,5 x 10 9 CFU*
Lactobacilus plantarum1,5 x 10 9 CFU*
Bifidus breve1 x 10 9 CFU*
Lactobacilus rhamnosus1 x 10 9 CFU*
Lactobacilus casei1 x 10 9 CFU*
Lactobacilus brevis1 x 10 9 CFU*
Bifidus bifidum5 x 10 8 CFU*
Bifidus l infantis5 x 10 8 CFU*
Bifidus l longum5 x 10 8 CFU*
Lactobacilus acidophilus5 x 10 8 CFU*
FOS (fructooligosaccharides)25 mg
Fibrillin400 mg

*CFU – kolóniákat alkotó egység.

 

Figyelmeztetés

Ne lépd túl a megadott napi adag mennyiségét. A táplálék kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet. Ajánlott a kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód. Ne fogyaszd a terméket, ha érzékeny vagy az összetevők valamelyikére. Nem ajánlott gyermekek számára. A várandós és szoptató nők számára a termék fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultáljanak a szakorvosukkal. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Minőségét megőrzi (dátum), és a tételszám megtalálható a termék csomagolásának alján. Szobahőmérsékleten, zárt dobozban, száraz helyen tárolandó. Óvd a közvetlen napsugárzástól.

A vásárlók véleményei

ProbioTen - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:ProbioTen - GymBeam
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

ProbioTen - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ