Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Muscle Up Black White póló - GymBeam

A Muscle Up rövid ujjú póló fekete színben minden sportolón, testépítőn és súlyemelőn jól fog mutatni. A póló testhezálló, így nagyszerűen kiemeli a nehezen kidolgozott izmokat. A stílusos feliratnak, a fazonnak és az anyagának köszönhetően nem csak edzőpóló, hanem hétköznapi viseléshez is alkalmas.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 1 740 Ft

Muscle Up póló: egyszerű edzőpóló stílusos felirattal

A Muscle Up rövid ujjú póló fekete színben minden sportolón, testépítőn és súlyemelőn jól fog mutatni. A póló a vállakon és a karokon feszülős, ezáltal nagyszerűen kiemeli a nehezen kidolgozott izmokat. Ez a stílusos póló elárulja rólad, hogy szereted a kemény edzéseket és minden erődet beleadod az edzésbe. A póló alkalmas edzőterembe, de annyira jól néz ki, hogy a hétköznapokon is viselni akarod majd.

 

Muscle Up Black White póló - GymBeam

 

Kinek ajánlott a Muscle Up póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült és közben odafigyelnek a stílusosságra és az igényességre is.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség (hónaljtól hónaljig)45 cm50 cm55 cm60 cm65 cm
Hosszúság72 cm74 cm75 cm76 cm80 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

 

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Muscle Up Black White póló - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Muscle Up Black White póló - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
EAN
9000001137126
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Muscle Up Black White póló - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ