Intra Workout 600 g - All Nutrition

0%
0% (0)
Gyártó: All Nutrition

Az Intra Workout termék egy formula az edzés alatti felhasználáshoz, amely 10 aktív összetevővel rendelkezik, mint a BCAA, béta-alanin, citrullin és koffein, amelyek hozzájárulnak az érzékelt terhelés csökkentéséhez az edzés ideje alatt. Az Infra Workout javítja a fizikai állóképességet, segítséget nyújt az edzési idő meghosszabbításában, támogatja az izomtömeg védelmét. A por alakú kókuszvíz értékes elektrolitekben gazdagkitűnően hidratálja a testet, számos vitamin és ásványi anyag forrása.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 8190 Ft

Intra Workout – edzés alatti ital, amely javítja a fizikai állóképességet, segítséget nyújt az edzés meghosszabbításában, felpumpáltság érzését nyújtja, kiegészíti az elveszett elektroliteket és hidratál

Az Intra Workout termék egy formula az edzés alatti felhasználáshoz, amely 10 aktív összetevővel rendelkezik. BCAA-t tartalmaz 2:1:1 arányban, valamint béta-alanint, citrullint és koffeint, amelyek hozzájárulnak az érzékelt terhelés csökkentéséhez az edzés ideje alatt. Az BCAA javítja a fizikai állóképességet, segítséget nyújt az edzési idő meghosszabbításában és természetesen támogatja az izomtömeg regenerációját és védelmét. A nagy mennyiségű citrullin-malát a felpumpáltság érzését nyújtja már az első edzésnaptól kezdve. A por alakú kókuszvíz értékes elektrolitekben gazdagkitűnően hidratálja a testet, B-vitamin, C-vitamin forrása és további szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. 

 Intra Workout - All Nutrition

 

Az Intra Workout előnyei

  • ital az edzés alatti felhasználáshoz
  • csökkenti a tejsav szintet az edzés alatt és után
  • segít az izomfájdalom és izomgörcsök csökkentésében
  • gyorsítja az izomtömeg regenerációját
  • kitűnően hidratálja a testet
  • pótolja az edzés során elvesztett elektroliteket

 

Összetétel

BCAA (L-leucin, L-izoleucin, L-valin), citrullin malát, béta-alanin, taurin, tirozin, porított kókuszvíz, koffein, savasság szabályozó: almasav, citromsav; színezék: cékla kivonat, aroma, csomósodást gátló szerek: szilícium-dioxid, trikalcium-foszfát; sűrűsítőszer: xantángumi, édesítőszerek: szukralóz, aceszulfám kálium.

 

Adagolás

Keverjen össze 1 adag 20 g (1,5 mérőkanál) terméket 450-570 ml vízzel és fogyassza az edzés során. Ne lépje túl a napi 1 adagot.

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek1 adag (20 g)
L-Leucin 2,5 g
L-izoleucin 1,25 g
L-valin 1,25 g
Citrullin malát 3 g
   ebből citrullin 1,68 g
Béta-alanin 1,6 g
Taurin 1 g
Tyrozin 0,5 g
Porított kókuszvíz 0,5 g
Vízmentes koffein 124 mg

 

Figyelmeztetés

A termék a 18 éves kornál idősebb, fizikailag aktív személyek számára javasolt. Ne használja, ha allergiás a termék bármely összetevőjére, vagy ha a következő megbetegedésekben szenved: cukorbetegség, magas vérnyomás, kardiovaszkuláris megbetegedések. Ne lépje túl a napi javasolt adagolást. A termék nem használható a változatos étrend pótlására. A béta-alanin az érzékeny személyeknél enyhe bőrbizsergést okozhat. Ne fogyasszon más forrásokból származó koffeint. Tárolja hűvös és száraz helyen, a gyermekektől távol. 

További Információ
Alapértelmezett kategória Komplex aminosavak
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Termék kategóriája Táplálékkiegészítő
Állag Por
Összetétel Keverék
Vegán nem
Vegetáriánus igen
Laktózmentes igen
Gluténmentes igen
BIO nem
Mesterséges édesítő mentes nem
Műanyag csomagolás mentes nem
Customer reviews Intra Workout 600 g - All Nutrition
Write Your Own Review

Ízesítés

Véleményt ír:Intra Workout 600 g - All Nutrition
Your Rating
Ízesítés Price Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ