Fitness recept: Valentin-napi cupcake

Fitness recept: Valentin-napi cupcake

A Valentin-nap tökéletes alkalom, hogy örömet szerezz magadnak vagy a hozzád közel állóknak. És mivel a szívhez a gyomron át vezet az út, ez a csemege kitűnő választás. A cupcake csodás rózsaszínben csábít, fantasztikus az íze, és kiváló minőségű alapanyagokból készül, aminek köszönhetően garantáltan rabul ejti a fitnesz és az egészséges életmód rajongóit.

Hozzávalók a tésztához:

Hozzávalók a bevonathoz:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Melegítsd elő 180 °C-ra a sütőt, és készíts elő egy muffintepsit – béleld ki szilikon vagy papírformával. Ha nincs ilyened kéznél, fújj főzőspray-t a tepsibe. Kezdd a tészta elkészítésével. Egy tálban keverd össze a kétféle lisztet, a céklaport, a fehérjét, a sütőport és a csipet sót. Alaposan dolgozd össze az egészet. Ez után add hozzá a tojást, a tejet, az olajat és a vaníliás Flavor Dropst, majd keverd addig az összetevőket, amíg sima tésztát nem kapsz. A tésztát oszd szét az előkészített formákba – mindegyiket körülbelül a 3/4-éig töltsd meg. Így kb. 12 cupcake-et készíthetsz.

Valentin-napi cupcake – elkészítés

A tepsit tedd 20-30 percre az előmelegített sütőbe. Hogy a sütemény elkészült-e, fogpiszkálóval ellenőrizheted – ha szárazon tudod kihúzni a cupcake-ből, kész vagy. Ekkor vedd ki a tepsit a sütőből, és hagyd kihűlni a süteményt.

Amíg a cupcake hűl, készítsd el a bevonatot. Mikrohullámú sütőben vagy duplafalú edényben olvassz fel 35 g étcsokit, majd tedd szilikontasakba. Hagyd kissé kihűlni, hogy folyékony maradjon. Egy másik tálban keverd össze a krémtúrót a vaníliás Flavor Dropsszal és a céklaporral (5 g). Add hozzá a lehűlt csokoládét, majd az instrukciók szerint a habfixálót, hogy erős, könnyen kezelhető krémet kapj. Alaposan keverj össze mindent, kóstold meg, és igény esetén több Flavor Dropsszal ízesíthetsz. A krémet tedd habzsákba, és vond be vele a cupcake-eket. Végül szórj reszelt fehér csokit a tetejükre, és kész is vagy.

Valentin-napi cupcake

Fedezd fel bestsellereinket:

Tápérték

1 cupcake-ben (összesen 12 darab készíthető)

Energia188 kcal
Fehérje11 g
Szénhidrát19 g
Zsír7 g
Rost2,5 g

Ha tökéletes csemegére vágysz Valentin-napon önmagad és partnered számára, ezzel a finomsággal nem tévedhetsz.

Oszd meg az elkészült süteményt a közösségi médiában a #gymbeamhu hashtaggel.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük