Fitness recept: tonhalas-paradicsomos tészta

Fitness recept: tonhalas-paradicsomos tészta

Mit szólnátok egy mennyei, mindössze 300 kalóriás ételrecepthez, mely magas fehérje tartalmú és tíz perc alatt kész? Ideális választás olyan napokon, amikor rohanásban vagy, ennek ellenére megkívánsz valami finomat. Továbbá, a receptben felhasznált ZERO tésztának hála az alacsony szénhidráttartalmú étrendet követők is jót ehetnek. Azonban, ha nem akarod megvonni magadtól a szénhidrátot, klasszikus spagettivel is elkészítheted.

Hozzávalók:

Tonhalas-paradicsomos tészta - hozzávalók

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Fogj egy serpenyőt és fújd körbe olaj spray-jel. Először öntsd le a tonhalról a vizet, majd a fűszerekkel (fokhagyma és vöröshagyma granulátum, bors, bazsalikom) együtt melegítsd át a serpenyőben. Ha nincs otthon granulátumod, friss zöldségeket is használhatsz. Amint az ízek kicsit összeértek, mehet a serpenyőbe a paradicsomsűrítmény is, aztán főzd az egészet össze alacsony lángon.

Tonhalas-paradicsomos tészta - elkészítés

Meleg vízzel öblítsd át a BIO ZERO Fettuccine tésztát, majd egyből keverd össze a serpenyőben átmelegített paradicsomszósszal és tonhallal. Kis ideig főzd az elkészült ételt alacsony lángon, hogy az ízek még jobban összeérjenek. A kész tésztát felkockázott koktélparadicsommal és friss fűszerekkel díszítve tálald. Mi vízitormát választottunk, de a petrezselyem, a bazsalikom és az oregánó is nagyszerű ízt kölcsönöz a fogásodnak.

A tippünk: Ha szeretnéd növelni az étel kalóriatartalmát vagy nem igazán rajongsz a ZERO Fettuccine tésztáért, használhatsz klasszikus vagy valamilyen hüvelyesből készült alternatívát is.

Tonhalas-paradicsomos tészta
Tápértékek1 adag
Energiaérték277 kcal
Fehérje45 g
Szénhidrát12 g
Zsír3 g
Rost11 g

Ha sietsz, mégis összedobnál valamit, aminek az elkészítése nem igényel többet tíz percnél, a tonhalas ZERO tésztát ajánljuk. Annak a ténynek pedig, hogy ez a fehérjedús fogás belefér 300 kcal-ba, minden fogyókúrázó örülni fog.

Oszd meg velünk bátran az alkotásaidat a közösségi média oldalakon a #gymbeamhu hashtaget használva.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük