Karácsonyi fitness recept: Sütés nélküli kókuszos-sárgabarackos golyók

Karácsonyi fitness recept: Sütés nélküli kókuszos-sárgabarackos golyók

Karácsonyi édességet szeretnél készíteni, de nincs kedved hosszas előkészületekhez és sütéshez? Akkor ezek a golyók az ideális recept számodra. Mindössze néhány összetevőre lesz szükséged, amelyeket összekeverhetsz. Formázz a tésztából golyókat, vont be őket és már kész is. Az eredmény nemcsak a vendégeidet, hanem az édesszájúakat is kellemesen meg fogja lepni.

Hozzávalók:

Sütés nélküli kókuszos-sárgabarackos golyók - Hozzávalók

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

A kesudiót keverjük el a lisztben, majd adjuk hozzá az aszalt sárgabarackot. Keverjük össze, amíg ragacsos keveréket nem kapunk. A ragacsos keveréket keverjük össze a mandulavajjal, 20 g kókusszal és a fehérjeporral. Alaposan keverjük össze, hogy tömör keveréket kapjunk. Ha megvan a megfelelő állag, forgassuk a keveréket kis golyócskákba; körülbelül 22 darabot kell kapnunk belőle. Ha elkészült, a golyókat vonjuk be a maradék kókusszal.

Sütés nélküli kókuszos-sárgabarackos golyók - Bevonat

Tedd a kész golyókat papírkosárkákba, és tárold őket a hűtőszekrényben. Viszont annyira finomak, hogy nem sokáig maradnak ott.

Sütés nélküli kókuszos-sárgabarackos golyók

Fedezd fel bestsellereinket:

Tápértékek1 golyó (összesen 22 db)
Energiatartalom83 kcal
Fehérje3 g
Szénhidrát8 g
Zsír4 g
Rost1.5 g

Ha szereted a könnyen elkészíthető, de tökéletes ízű finomságokat, akkor ezeket a golyókat mindenképpen ki kell próbálnod.

Bátran oszd meg velünk alkotásaid a közösségi médiában és taggeld: #gymbeamhu.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük