Fitness recept: Fahéjas gofri

Fitness recept: Fahéjas gofri

Szeretnél valami pazar reggelit készíteni, ami úgy néz ki, mintha a kávézóból hoztad volna, mindezt percek alatt? Akkor ne hagyd ki ezt a csodás fahéjas gofrit – az íz mellett az illat is garantáltan rabul ejt, amit a konyhádba varázsol. Akkor a legfinomabb, ha agávésziruppal díszíted, de dióvajainkkal sem hibázhatsz.

Hozzávalók:

Fahéjas gofri – hozzávalók

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Egy tálban alaposan dolgozd össze a tönkölybúza lisztet, a fehérjét, az őrölt fahéjat és a sót. Egy másik tálban keverd össze a tojást, a tejet, a vaníliás Flavor Dropst és a kesuvajat. Hogy a kesuvaj jobban elkeveredjen a többi hozzávalóval, tedd a mikróba, és melegítsd fel egy kicsit.

Fokozatosan keverd a száraz összetevőket a tejes-tojásos keverékbe, hogy sima tésztát kapj. Ezután forrósítsd fel a gofrisütőt, fújd be a főzőspray-vel, tegyél bele szokásos mennyiségű tésztát, és süsd az összes gofrit aranybarnára. Az egész keverék 6 gofri elkészítésére elég. Miután megsültek, díszítsd őket az agávésziruppal és a fahéjjal, majd tálalhatod is.

Škoricové vafle
Fahéjas gofri

Fedezd fel bestsellereinket:

Tápérték

1 gofriban (összesen 6 darab készíthető)

Energia157 kcal
Fehérje10 g
Szénhidrát16 g
Zsír5 g
Rost4 g

Ha tovább szeretnél kísérletezni, kend meg a gofrit egy réteg kesuvajjal, joghurttal vagy túróval, és tegyél rá friss vagy liofilizált gyümölcsöt.

Oszd meg az elkészült gofrit a közösségi médiában a #gymbeamhu hashtaggel.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük