Anyagcsere és életmód + vitaminok és ásványi anyagok DNS-teszt csomag - GenePlanet

0%
0% (0)
Gyártó: GenePlanet

Az Anyagcsere és életmód + vitaminok és ásványi anyagok DNS-teszt csomag két egyszerű DNS-tesztet tartalmaz, amelyek, nyálból vett DNS-minta alapján, segítenek genetikai felépítésed meghatározásában, hogy annak ismeretében életmódbeli változtatásokat eszközölhess. Mindössze annyit kell tenned, hogy a mellékelt instrukciókat követve nyálmintát veszel magadtól, és elküldöd azt az elemzést végző laboratóriumnak.

 

A tesztkészlet általában 18 elemzést tartalmaz. Használd ki a különleges ajánlatot, és további 69 ingyenes elemzést kapsz 18 elemzés áráért. Összesen 87 különböző DNS-elemzést kapsz.

Raktáron
64990 Ft

Az Anyagcsere és életmód + vitaminok és ásványi anyagok DNS-teszt csomag genetikai elemzéssel segít hozzá a jobb étrendhez és életmódhoz

Az Anyagcsere és életmód + vitaminok és ásványi anyagok DNS-teszt csomag genetikai analízis révén segít meghatározni a szervezeted számára szükséges vitaminok és ásványi anyagok pontos mennyiségét, így jobbá teheted az étrendedet. A tesztek segítenek továbbá felismerni glutén- vagy laktózérzékenységedet, és felmérni az alkohol- vagy nikotinfüggőség kockázatát. Minden ember más genetikai felépítéssel rendelkezik, és ami az egyik ember számára jó, az nem biztos, hogy a másik számára is annak bizonyul. Ezek a forradalmi tesztek lehetőséget adnak rá, hogy életmódodat a te testednek megfelelő módon alakítsd át.

     

Az Anyagcsere és életmód DNS-teszt a koffein-, alkohol-, glutén- és laktóz anyagcseréért felelős felelős specifikus géncsoportokat értékeli. Segítségével megtudhatod, hogy a testedben mennyire hatékony a koffein és az alkohol anyagcseréje, valamint a genetikai hajlam miatt esetlegesen fellépő, glutént vagy laktózt érintő emésztési problémák kockázatára is felhívja a figyelmedet, hogy megalapozottabb döntéseket hozhass az étrendedet illetően, ami egészségesebb életet tesz lehetővé. A nikotin- és alkoholfüggőség kockázatával kapcsolatos gének vizsgálata révén jobb életmódbeli döntéseket hozhatsz. Nem lehet elégszer ismételni, hogy ezekkel a mindennapos döntésekkel elképesztően pozitív életminőségi hatásokat érhetsz el.

      

A Vitaminok és ásványi anyagok DNS-teszt specifikus géncsoportokat mér fel, amelyek a mikrotápanyagok anyagcseréjéért felelősek. A vitaminok, ásványi anyagok és egyéb mikrotápanyagok megfelelő bevitele alapvető fontosságú az emberi testben végbemenő számtalan biokémiai reakció számára. A B6- és B12-vitamin például az energiatermelésben, valamint az ideg- és az immunrendszer normál működésében játszik fontos szerepet, emellett csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget. Az utóbbi években a D-vitamin megfelelő szinten tartásának fontossága is kiemelt figyelmet kap – ez a vitamin felelős az izmok és az immunitás normál működéséért, valamint a csontok és a fogok egészségének fenntartásáért. Felfedezték, hogy a D-vitamin szintjére nagy hatást gyakorol a DHCR7 és a CYP2R1 gén. A genetikai elemzés további előnye, hogy a CA1, PPCDC és NBDY génvariánsok elemzése révén meghatározhatod cink beviteledet, amely kulcsfontosságú szerepet játszik a szervezetben zajló több mint 300 biokémiai folyamatban. Fontos az erős immunrendszer és a vérben lévő egészséges tesztoszteron szint fenntartásáért, valamint a haj, a köröm és a bőr egészségéért. Az elemzés feltárja továbbá a megnövekedett oxidatív stresszre, valamint a vas felhalmozódására – vagy ennek ellentétére, a vashiányra – való hajlamot.

  DNA Test Metabolism and Lifestyle + Vitamins and Minerals-GenePlanet   

A csomagolás, a kézikönyv és a mobilalkalmazás, valamint a teszteredmények angol, szlovák, lengyel és szlovén nyelveken érhetőek el.

          

Az Anyagcsere és életmód + vitaminok és ásványi anyagok DNS-teszt csomag előnyei

 • forradalmi, nyál alapú DNS-teszt
 • non-invazív módszer
 • felhasználóbarát, könnyű használat
 • 6 gondosan válogatott, az anyagcserében és életmódban fontos géncsoport vizsgálata
 • 12 gondosan válogatott, vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz kapcsolódó géncsoport vizsgálata
 • felhívja a figyelmet az alkohol- és nikotinfüggőségre való esetleges genetikai hajlamra
 • segít beazonosítani a glutén- és laktózemésztés esetleges problémáit
 • jelentős életmódbeli javuláshoz segíthet hozzá
 • felméri a szervezet koffeinre és alkoholra adott reakcióit
 • segíthet feltárni a puffadás és más emésztési problémák okait
 • személyre szabott ajánlásokkal szolgál életmódbeli változtatásokhoz
 • értékes tanácsokkal lát el a megfelelő mikrotápanyagbevitelhez szükséges ételekről és étrendkiegészítőkről
 • segít az étrendedet a megfelelő mennyiségű mikrotápanyagok elfogyasztása szerint összeállítani

      

Hogyan működik?

 1. Ha a vásárlás után kézhez kaptad a tesztet, látogass el a GenePlanet weboldalára, készíts egy felhasználói profilt, majd regisztráld a tesztet a vonalkód és a biztonsági kódok segítségével.
 2. A megadott instrukciókat követve vegyél nyálmintát magadtól, csomagold be és tartsd száraz helyen, szobahőmérsékleten, gyermekektől elzárva. A mintát ne tárold hűtőben!
 3. A mintát ingyenesen küldheted el hozzánk futárszolgálatunkkal, miután felveszed velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkon ([email protected] vagy +421 233 057 087), ahol egyeztetitek a felvétel időpontját. Kérünk, hogy a mintavételt követően minél hamarabb (lehetőleg aznap vagy másnap) vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. A teszteket mintavétel után 7 napon belül ajánlott feladni, hogy eredményeidet minél hamarabb kézhez kaphasd.
 4. Körülbelül 7 héten belül e-mail értesítést kapsz róla, hogy eredményeid elérhetőek a GenePlanet appban. Könnyedén hozzájuk férhetsz, ha ellátogatsz a GenePlanet weboldalára és bejelentkezel a korábban létrehozott fiókodba. A GenePlanet szigorú előírásoknak és biztonsági szabályzatoknak megfelelően végzi el az értékeléseket.

 

Az Anyagcsere és életmód + vitaminok és ásványi anyagok DNS-teszt csomag összesen 87 DNS-elemzést tartalmaz, köztük:

 1. alkohol anyagcsere
 2. koffein anyagcsere
 3. laktózérzékenység
 4. gluténérzékenység
 5. nikotinfüggőség
 6. alkoholfüggőség
 7. B6-vitamin
 8. B9-vitamin
 9. B12-vitamin
 10. C-vitamin
 11. D-vitamin
 12. E-vitamin
 13. vas
 14. nátrium (só)
 15. kálium
 16. cink
 17. szelén
 18. oxidatív stressz

 

Ha kihasználod különleges ajánlatunkat, 69 ingyenes elemzést kapsz, beleértve a sportteljesítményt, a diétát és a testsúlyt. 

Figyelmeztetés

Nem gyermekek számára készült termék. Száraz, szobahőmérsékletű helyen, gyermekek elől elzárva tartandó. A teszt nem mérgező stabilizáló folyadékot tartalmaz, és szájon át alkalmazandó. Felhasználás után ne tárold hűtőben. A teszt felhasználási útmutatója, valamint az eredmények angol nyelven elérhetőek. A GenePlanet a legszigorúbb szakami előírások szerint végzi elemzéseit. A GenePlanet különös figyelmet fordít a laboratóriumi- és adatbiztonságra. Minden adatot európai és helyi törvényeknek megfelelően, valamint a legszigorúbb biztonsági előírásokat követve kezelnek és tárolnak.

További Információ
Készült EU
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Termék kategóriája Kiegészítők
EAN 3830077960016
Termék kód 39233010: -- S obsahom nepresahujúcim 2 litre
Nettó súly 0.11 Kg
Db per csomag 30 db.
Bruttó súly 0.10 Kg
Length (cm) 18.50 ??
Width (cm) 12.50 ??
Height (cm) 3.50 ??
Főkategória DNS-tesztek
Egyéb kategóriák Egyéb kategóriák
Diagnosztikai tesztek

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Anyagcsere és életmód + vitaminok és ásványi anyagok DNS-teszt csomag - GenePlanet
Write Your Own Review
Véleményt ír:Anyagcsere és életmód + vitaminok és ásványi anyagok DNS-teszt csomag - GenePlanet
Your Rating
Variants Price Speciális ár Raktáron
single_variant 72490 Ft 64990 Ft
Szállításra kész
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ