Anyagcsere és életmód + vitaminok és ásványi anyagok DNS-teszt csomag - GenePlanet

0%
0% (0)
Gyártó: GenePlanet

Az Anyagcsere és életmód + vitaminok és ásványi anyagok DNS-teszt csomag két egyszerű DNS-tesztet tartalmaz, amelyek, nyálból vett DNS-minta alapján, segítenek genetikai felépítésed meghatározásában, hogy annak ismeretében életmódbeli változtatásokat eszközölhess. Mindössze annyit kell tenned, hogy a mellékelt instrukciókat követve nyálmintát veszel magadtól, és elküldöd azt az elemzést végző laboratóriumnak.

 

A tesztkészlet általában 18 elemzést tartalmaz. Használd ki a különleges ajánlatot, és további 69 ingyenes elemzést kapsz 18 elemzés áráért. Összesen 87 különböző DNS-elemzést kapsz.

Hosszú távon nem elérhető

Az Anyagcsere és életmód + vitaminok és ásványi anyagok DNS-teszt csomag genetikai elemzéssel segít hozzá a jobb étrendhez és életmódhoz

Az Anyagcsere és életmód + vitaminok és ásványi anyagok DNS-teszt csomag genetikai analízis révén segít meghatározni a szervezeted számára szükséges vitaminok és ásványi anyagok pontos mennyiségét, így jobbá teheted az étrendedet. A tesztek segítenek továbbá felismerni glutén- vagy laktózérzékenységedet, és felmérni az alkohol- vagy nikotinfüggőség kockázatát. Minden ember más genetikai felépítéssel rendelkezik, és ami az egyik ember számára jó, az nem biztos, hogy a másik számára is annak bizonyul. Ezek a forradalmi tesztek lehetőséget adnak rá, hogy életmódodat a te testednek megfelelő módon alakítsd át.

     

Az Anyagcsere és életmód DNS-teszt a koffein-, alkohol-, glutén- és laktóz anyagcseréért felelős felelős specifikus géncsoportokat értékeli. Segítségével megtudhatod, hogy a testedben mennyire hatékony a koffein és az alkohol anyagcseréje, valamint a genetikai hajlam miatt esetlegesen fellépő, glutént vagy laktózt érintő emésztési problémák kockázatára is felhívja a figyelmedet, hogy megalapozottabb döntéseket hozhass az étrendedet illetően, ami egészségesebb életet tesz lehetővé. A nikotin- és alkoholfüggőség kockázatával kapcsolatos gének vizsgálata révén jobb életmódbeli döntéseket hozhatsz. Nem lehet elégszer ismételni, hogy ezekkel a mindennapos döntésekkel elképesztően pozitív életminőségi hatásokat érhetsz el.

      

A Vitaminok és ásványi anyagok DNS-teszt specifikus géncsoportokat mér fel, amelyek a mikrotápanyagok anyagcseréjéért felelősek. A vitaminok, ásványi anyagok és egyéb mikrotápanyagok megfelelő bevitele alapvető fontosságú az emberi testben végbemenő számtalan biokémiai reakció számára. A B6- és B12-vitamin például az energiatermelésben, valamint az ideg- és az immunrendszer normál működésében játszik fontos szerepet, emellett csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget. Az utóbbi években a D-vitamin megfelelő szinten tartásának fontossága is kiemelt figyelmet kap – ez a vitamin felelős az izmok és az immunitás normál működéséért, valamint a csontok és a fogok egészségének fenntartásáért. Felfedezték, hogy a D-vitamin szintjére nagy hatást gyakorol a DHCR7 és a CYP2R1 gén. A genetikai elemzés további előnye, hogy a CA1, PPCDC és NBDY génvariánsok elemzése révén meghatározhatod cink beviteledet, amely kulcsfontosságú szerepet játszik a szervezetben zajló több mint 300 biokémiai folyamatban. Fontos az erős immunrendszer és a vérben lévő egészséges tesztoszteron szint fenntartásáért, valamint a haj, a köröm és a bőr egészségéért. Az elemzés feltárja továbbá a megnövekedett oxidatív stresszre, valamint a vas felhalmozódására – vagy ennek ellentétére, a vashiányra – való hajlamot.

  DNA Test Metabolism and Lifestyle + Vitamins and Minerals-GenePlanet   

A csomagolás, a kézikönyv és a mobilalkalmazás, valamint a teszteredmények angol, szlovák, lengyel és szlovén nyelveken érhetőek el.

          

Az Anyagcsere és életmód + vitaminok és ásványi anyagok DNS-teszt csomag előnyei

 • forradalmi, nyál alapú DNS-teszt
 • non-invazív módszer
 • felhasználóbarát, könnyű használat
 • 6 gondosan válogatott, az anyagcserében és életmódban fontos géncsoport vizsgálata
 • 12 gondosan válogatott, vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz kapcsolódó géncsoport vizsgálata
 • felhívja a figyelmet az alkohol- és nikotinfüggőségre való esetleges genetikai hajlamra
 • segít beazonosítani a glutén- és laktózemésztés esetleges problémáit
 • jelentős életmódbeli javuláshoz segíthet hozzá
 • felméri a szervezet koffeinre és alkoholra adott reakcióit
 • segíthet feltárni a puffadás és más emésztési problémák okait
 • személyre szabott ajánlásokkal szolgál életmódbeli változtatásokhoz
 • értékes tanácsokkal lát el a megfelelő mikrotápanyagbevitelhez szükséges ételekről és étrendkiegészítőkről
 • segít az étrendedet a megfelelő mennyiségű mikrotápanyagok elfogyasztása szerint összeállítani

      

Hogyan működik?

 1. Ha a vásárlás után kézhez kaptad a tesztet, látogass el a GenePlanet weboldalára, készíts egy felhasználói profilt, majd regisztráld a tesztet a vonalkód és a biztonsági kódok segítségével.
 2. A megadott instrukciókat követve vegyél nyálmintát magadtól, csomagold be és tartsd száraz helyen, szobahőmérsékleten, gyermekektől elzárva. A mintát ne tárold hűtőben!
 3. A mintát ingyenesen küldheted el hozzánk futárszolgálatunkkal, miután felveszed velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkon ([email protected] vagy +421 233 057 087), ahol egyeztetitek a felvétel időpontját. Kérünk, hogy a mintavételt követően minél hamarabb (lehetőleg aznap vagy másnap) vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. A teszteket mintavétel után 7 napon belül ajánlott feladni, hogy eredményeidet minél hamarabb kézhez kaphasd.
 4. Körülbelül 7 héten belül e-mail értesítést kapsz róla, hogy eredményeid elérhetőek a GenePlanet appban. Könnyedén hozzájuk férhetsz, ha ellátogatsz a GenePlanet weboldalára és bejelentkezel a korábban létrehozott fiókodba. A GenePlanet szigorú előírásoknak és biztonsági szabályzatoknak megfelelően végzi el az értékeléseket.

 

Az Anyagcsere és életmód + vitaminok és ásványi anyagok DNS-teszt csomag összesen 87 DNS-elemzést tartalmaz, köztük:

 1. alkohol anyagcsere
 2. koffein anyagcsere
 3. laktózérzékenység
 4. gluténérzékenység
 5. nikotinfüggőség
 6. alkoholfüggőség
 7. B6-vitamin
 8. B9-vitamin
 9. B12-vitamin
 10. C-vitamin
 11. D-vitamin
 12. E-vitamin
 13. vas
 14. nátrium (só)
 15. kálium
 16. cink
 17. szelén
 18. oxidatív stressz

 

Ha kihasználod különleges ajánlatunkat, 69 ingyenes elemzést kapsz, beleértve a sportteljesítményt, a diétát és a testsúlyt. 

Figyelmeztetés

Nem gyermekek számára készült termék. Száraz, szobahőmérsékletű helyen, gyermekek elől elzárva tartandó. A teszt nem mérgező stabilizáló folyadékot tartalmaz, és szájon át alkalmazandó. Felhasználás után ne tárold hűtőben. A teszt felhasználási útmutatója, valamint az eredmények angol nyelven elérhetőek. A GenePlanet a legszigorúbb szakami előírások szerint végzi elemzéseit. A GenePlanet különös figyelmet fordít a laboratóriumi- és adatbiztonságra. Minden adatot európai és helyi törvényeknek megfelelően, valamint a legszigorúbb biztonsági előírásokat követve kezelnek és tárolnak.

További Információ
EAN 3830077960016
Termék kód 39233010: -- S obsahom nepresahujúcim 2 litre
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Nettó súly 0.11 Kg
Db per csomag 30 db.
Bruttó súly 0.10 Kg
Length (cm) 18.50 ??
Width (cm) 12.50 ??
Height (cm) 3.50 ??
Készült EU
Termék kategóriája Kiegészítők
Főkategória DNS-tesztek
Egyéb kategóriák Egyéb kategóriák
Diagnosztikai tesztek

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Vásárlói vélemények Anyagcsere és életmód + vitaminok és ásványi anyagok DNS-teszt csomag - GenePlanet
Write Your Own Review
Véleményt ír:Anyagcsere és életmód + vitaminok és ásványi anyagok DNS-teszt csomag - GenePlanet
Te értékelésed
Variants Ár Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ