Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Póló Vertical Blue - GymBeam

Rating:
100 %

Vertical Blue póló kék színű rövidújjú póló, amely alkalmas edzésre és hétköznapi viseletnek is egyaránt. Jó minőségű anyagból készült, ami a 100% előmösött pamut, és egyszerű dizájnjával tűnik ki. Fűggőleges "GymBeam" felirat tatálható rajta, amitől még stílusosabb lesz.

Hosszú távú nem elérhető

Vertical Blue: egyszerű póló függőleges felirattal, alkalmas edzésre 

A Vertical Blue pólót azonnal meg fogjátok szeretni. Nem csak az anyaga miatt, ami 100%-os előmosott pamutból készült, de az egyszerű dizajnja miatt is. Ezen a rövidujjú pólón függőlegesen helyezkedik el a stílusus "GymBeam" felirat, amelynek köszönhetően még jobban néz ki. Az anyagának köszönhetően alkalmas edzésekre, de sima hétköznapi viseletre is. 

  
Póló Vertical Blue - GymBeam

  

Kinek ajánlott a Vertical póló?

Ez a póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, mint a 100%-os előmosott pamut, ám egyaránt  fontos az igényesség és a stílusosság is. 

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség 45 cm 48 cm 53 cm 59 cm 64 cm
Hosszúság 71 cm 73 cm 74 cm 79 cm 80 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet. 

A vásárlók véleményei

Póló Vertical Blue - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Vertical Blue - GymBeam
A Te értékelésed
Product detail
Category Pólók és atléták
A vásárlók kérdései

Póló Vertical Blue - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ