Someday Orange White póló - GymBeam

0%
0% (0)

Someday Orange White póló narancssárga melírozott színben teljesen könnyű és szellős – ideális edzéshez. Ez a kiváló minőségének köszönhető, ami a 100%-os előmosott pamutnak köszönhető. Az ötletes "Someday Is Today" felirat még jobban kiemeli a célodat. Ne halaszd el az edzést, pont ma van a megfelelő idő!

Nincs raktáron
Becsült ár 3390 Ft

Melírozott póló Someday motivációs felirattal, amivel nem fogsz kihagyni egy edzést sem

Someday Orange White póló narancssárga melírozott színben teljesen könnyű és szellős – ideális edzéshez. Ez a kiváló minőségének köszönhető, ami a 100%-os előmosott pamutnak köszönhető. Nagyon puha, kellemes a tapintása és izzadás közben nem okoz allergiás reakciót, amit minden kemény edzést imádó sportoló értékelni fog. Az ötletes "Someday Is Today" felirat még jobban kiemeli a célodat. Ne halaszd el az edzést, pont ma van a megfelelő idő!

 

Póló Someday Orange White GymBeam

 

Kinek ajánlott a Someday póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült és közben odafigyelnek a stílusosságra és az igényességre is. 

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség (hónaljtól hónaljig) 47 cm 50 cm 53 cm 58 cm 60 cm
Hosszúság 66 cm 69 cm 72 cm 74 cm 76 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

 

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

További Információ
Alapértelmezett kategória Pólók
Szezonalitás szezonális
Customer reviews Someday Orange White póló - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Someday Orange White póló - GymBeam
Your Rating
Méret Price Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ