Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Someday Orange White póló - GymBeam

Someday Orange White póló narancssárga melírozott színben teljesen könnyű és szellős – ideális edzéshez. Ez a kiváló minőségének köszönhető, ami a 100%-os előmosott pamutnak köszönhető. Az ötletes "Someday Is Today" felirat még jobban kiemeli a célodat. Ne halaszd el az edzést, pont ma van a megfelelő idő!

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 3 390 Ft

Melírozott póló Someday motivációs felirattal, amivel nem fogsz kihagyni egy edzést sem

Someday Orange White póló narancssárga melírozott színben teljesen könnyű és szellős – ideális edzéshez. Ez a kiváló minőségének köszönhető, ami a 100%-os előmosott pamutnak köszönhető. Nagyon puha, kellemes a tapintása és izzadás közben nem okoz allergiás reakciót, amit minden kemény edzést imádó sportoló értékelni fog. Az ötletes "Someday Is Today" felirat még jobban kiemeli a célodat. Ne halaszd el az edzést, pont ma van a megfelelő idő!

 

Póló Someday Orange White GymBeam

 

Kinek ajánlott a Someday póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült és közben odafigyelnek a stílusosságra és az igényességre is. 

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség (hónaljtól hónaljig)47 cm50 cm53 cm58 cm60 cm
Hosszúság66 cm69 cm72 cm74 cm76 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

 

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Someday Orange White póló - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Someday Orange White póló - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
EAN
m150a-s
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Someday Orange White póló - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ