Póló Legends Navy Blue Gold - GymBeam

0%
0% (0)

Legend póló mindazoknak, akik dolgoznak magukon, hogy még jobbá váljanak. Ezt a "Legends never die"  felirat is világossá teszi ezen a sötétkék színű stílusos pólón, amely 100%-os előmosott pamutból készült. Alkalmas edzéshez, viszont csak kevesen fognak tudni ellenálni, hogy hétköznap ne viseljék.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 3390 Ft

Legends - rövid ujjú póló mindazoknak, akik még jobbak akarnak lenni

Legend póló sötétkék színben arany "Legends never die" felirattal, lefordítva „A legendák sosem halnak meg“. A póló 100%-os sűrűn szőtt előmosott pamutból készült, ami nagyon minőségi és vastagabb anyag. Ennek a stílusos nagyszerű vágású pólónak dupla varrású az ujja és az alsó szegélye. Izzadás közben nem okoz allergiás reakciót. 

 

Kinek ajánlott a Legends póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, mint pl a 100%-os előmosott pamut is, és közben pedig figyelnek a stílusosságra és igényességre, ám a világnak megakarják mutatni, hogy keményen dolgoznak, hogy még jobbá váljanak.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség  44 cm 47 cm 52 cm 58 cm 63 cm
Hosszúság  69 cm 73 cm 76 cm 79 cm 83 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

 

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

További Információ
Szezonalitás szezonális
EAN 120b-s
Főkategória Pólók

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Póló Legends Navy Blue Gold - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Legends Navy Blue Gold - GymBeam
Your Rating
Méret Price Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ