Póló Hard Work Blue - GymBeam

0%
0% (0)

A Hard Work póló egy "must have" ruhadarab az olyanok ruhatárában, akik hisznek a kemény munkában. Ez a kék színű póló a "Hard Work beats talent" feliratot tartalmazza. 100%-os előmosott pamutból készült, épp ezért ideális a hétköznapi viseletre és az edzésekre is.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 1740 Ft

Hard Work - trendi póló mindazoknak, akik nem félnek a kemény munkától

A Hard Work póló kék színben az a póló, ami egy "must have" darab. A "Hard Work beats talent" felirat fordításban annyit jelent, hogy "a kemény munka legyőzi a tehetséget ". Ez a kék színű póló 100%-os előmosott pamutból készült, ami nagyon minőségi anyag, és épp ezért nem csak a hétköznapi viseletre alkalmas, de az edzőterembe is. Ennek köszönhetően nem okoz allergiás reakciót az izzadásnál. A póló lezserebb szabású


póló hard work blue

 

Kinek ajánlott a Hard Work póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, mint pl. a 100%-os előmosott pamut is, és közben pedig figyelnek a stílusosságra és igényességre, ám a világnak megakarják mutatni, hogy hisznek a kemény munkában. 

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség 47 cm 50 cm 53 cm 56 cm 60 cm
Hosszúság 66 cm 69 cm 72 cm 74 cm 76 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?


Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

További Információ
Alapértelmezett kategória Pólók
Szezonalitás szezonális
Customer reviews Póló Hard Work Blue - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Hard Work Blue - GymBeam
Your Rating
Méret Price Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ