Póló Challenge White Black - GymBeam

Rating:
100 % of 100
100% (4)

Challenge póló fehér színben nem hiányozhat egyik sportolónál sem, aki imádja a kihívásokat. Ezt bizonyítja a póló "Challenge Yourself" felirata is, ami fordításban annyit jelent, hogy „győzd le saját magad". A póló 100%-os pamutból készült, ami izzadás közben sem okoz allergiás reakciót, ezért tökéletesen alkalmas kemény edzésekhez. 

Hosszú távon nem elérhető

Challenge póló azoknak, akik imádják a kihívásokat és mindig jobbak akarnak lenni

Challenge póló fehér színben nem hiányozhat egyik sportolónál sem, aki imádja a kihívásokat. Ezt bizonyítja a póló "Challenge Yourself" felirata is, ami fordításban annyit jelent, hogy „győzd le saját magad". A póló 100%-os előmosott Jersey pamutból készült (185 g/m2 tömeggel), ami nagyon minőségi anyag, ami nagyon minőségi anyag, és a tulajdonságainak köszönhetően tökéletes edző póló, de csak kevesen fognak tudni ellenálni, hogy ne hordják hétköznapi viseletként. Ennek a stílusos nagyszerű vágású pólónak dupla varrású az ujja és az alsó szegélye. Izzadás közben nem okoz allergiás reakciót. Egyszerűen ez egy tökéletes póló, ami még jobban fog kitűnni egy kidolgozott, napbarnított testen. 

 Póló Challenge White Black - GymBeam

Kinek ajánlott a Hard Work póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, mint pl a 100%-os előmosott pamut is, és közben pedig figyelnek a stílusosságra és igényességre, ám a világnak megakarják mutatni, hogy keményen dolgoznak, hogy még jobbá váljanak.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség  44 cm 47 cm 52 cm 58 cm 63 cm
Hosszúság  69 cm 73 cm 76 cm 79 cm 83 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

 

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

További Információ
Szezonalitás szezonális
EAN 9000001111126
Főkategória Pólók

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Póló Challenge White Black - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Challenge White Black - GymBeam
Your Rating

Összesített termék értékelés

100%
100%
Értékelési átlag 4 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés igazolt vásárlóktól

100 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

100 %
Megvagyok vele elégedve.

Hasznosnak találta a véleményt?

Méret Price Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ