Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Póló Challenge White Black - GymBeam

Rating:
100 %

Challenge póló fehér színben nem hiányozhat egyik sportolónál sem, aki imádja a kihívásokat. Ezt bizonyítja a póló "Challenge Yourself" felirata is, ami fordításban annyit jelent, hogy „győzd le saját magad". A póló 100%-os pamutból készült, ami izzadás közben sem okoz allergiás reakciót, ezért tökéletesen alkalmas kemény edzésekhez. 

Hosszú távú nem elérhető

Challenge póló azoknak, akik imádják a kihívásokat és mindig jobbak akarnak lenni

Challenge póló fehér színben nem hiányozhat egyik sportolónál sem, aki imádja a kihívásokat. Ezt bizonyítja a póló "Challenge Yourself" felirata is, ami fordításban annyit jelent, hogy „győzd le saját magad". A póló 100%-os előmosott Jersey pamutból készült (185 g/m2 tömeggel), ami nagyon minőségi anyag, ami nagyon minőségi anyag, és a tulajdonságainak köszönhetően tökéletes edző póló, de csak kevesen fognak tudni ellenálni, hogy ne hordják hétköznapi viseletként. Ennek a stílusos nagyszerű vágású pólónak dupla varrású az ujja és az alsó szegélye. Izzadás közben nem okoz allergiás reakciót. Egyszerűen ez egy tökéletes póló, ami még jobban fog kitűnni egy kidolgozott, napbarnított testen. 

  Póló Challenge White Black - GymBeam

Kinek ajánlott a Hard Work póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, mint pl a 100%-os előmosott pamut is, és közben pedig figyelnek a stílusosságra és igényességre, ám a világnak megakarják mutatni, hogy keményen dolgoznak, hogy még jobbá váljanak.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség 44 cm47 cm52 cm58 cm63 cm
Hosszúság 69 cm73 cm76 cm79 cm83 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

 

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Póló Challenge White Black - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Challenge White Black - GymBeam
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Póló Challenge White Black - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ