Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Póló Caffeine Black White - GymBeam

Caffeine fekete színű póló "Caffeine & Creatine"  felirattal minden sportoló, testépítő és erőemelő számára, akik még a legkeményebb edzésre is fel vannak készülve. A póló tökéletesen illeszkedik a vállakon és karokon, ezáltal kiemeli a nehezen kidolgozott izmaidat. Kiváló minőségű anyagból készült, mely nem okoz allergiás reakciót izzadás közben, tehát edzéshez is tökéletes.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 1 690 Ft

Caffeine póló: stílusos póló "Caffeine & Creatine" felirattal azok számára, akik még a legkeményebb edzésre is mindig fel vannak készülve

Caffeine fekete színű póló "Caffeine & Creatine" felirattal minden sportoló, testépítő és erőemelő számára, aki mindig fel van készülve, még a legkeményebb edzésre is. A póló tökéletesen illeszkedik a vállakon és karokon, ezáltal kiemeli a nehezen kidolgozott izmaidat. Kiváló minőségű anyagból készült, mely nem okoz allergiás reakciót izzadás közben. Ezen kívül, olyan jól néz ki, hogy nem csak a konditeremben fogod hordani, hanem hétköznapi viseletként is megállja a helyét.

 

edzőpóló Caffeine & Creatine gymbeam


Kinek ajánlott a Caffeine póló?

Ezek a pólók olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlottak, akiknek fontos az első osztályú öltözék, amelyek minőségi anyagból készültek, mint a 100%-os előmosott pamut, ám fontos nekik az igényesség és a stílusosság is. 

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség 45 cm 50 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Hosszúság 72 cm 74 cm 75 cm 76 cm 80 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?


Kifordítva ideális mosni 30ºC hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Póló Caffeine Black White - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Caffeine Black White - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
EAN
m126a-s
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Póló Caffeine Black White - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ